волейбол
Каспар Симеонов

За новия сезон 2022/2023 в Суперлигата ВК „Дея Спорт“ се подготвя не само със силна селекция, но и с привличането на специалисти.

Мощна подкрепа в изпълнението на високите цели, които си е поставил бургаският клуб, ще дадат доказани имена във волейбола, които с огромния си опит на международна сцена ще помагат.

Това са Каспар Симеонов и Страхил Балов.

Каспар Симеонов става част от ръководството на бургаския клуб. Той е една от легендите в българския волейбол и ще работи на поста административен директор заедно със сина си – Венцислав.

Опитният треньор и бивш селекционер на мъже, жени и девойки  – Страхил Балов ще отговаря за дамското направление на клуба. С неговото привличане се цели развитие на младите волейболистки на Бургас, преминаване на едно по-високо ниво и постигането на успехи в бъдеще.

„Една огромна легенда в българския волейбол – Каспар Симеонов се присъединява към нас като административен директор и застава до сина си Венцислав Симеонов в един супер тандем, а опитният и вечно усмихнат Страхил Балов се присъединява като треньор в школата на Дея Волей!“, съобщиха от клуба.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви