Георги
Георги Панайотов

Цяла плеяда известни певци и музиканти ще се съберат на  Летния театър в Бургас на 19 юни. Концертът е благотворителен и е под наслов „Заедно за Георги“. През последните две години той претърпя две мозъчни операции, една в България и една в Турция.

Вече няколко месеца продължава лечението на бургазлията Георги Панайотов в специализирана клиника в Турция. След редица изследвания, лекарите от „Istinye University Liv Hospital“в южната ни съседка са назначили  продължителна химиотерапия, която да пребори злокачествено заболяване.

На този етап Гошо е  преминал през 9 химиотерапии и лъчетерапии с 15 фракции. Към настоящия момент се чувства добре и е активен. Предстоят му още 3 курса на химиотерапия. След последните вливки и новите изследвания, медицинският екип, който се бори с болестта му, ще изготви нов план за продължаване на лечението.

За досегашното му лечение са събрани от инициативни  граждани средства, които са  покрили изцяло 12-те курса на химиотерапия и всички пътувания до Истанбул. Нужни са още средства за лекарствата и изследванията на Гошо.

На предстоящият концерт рамо до рамо на сцената ще се качат Тони Димитрова, Стефан Илчев, Вокално трио Deja Vu, Дует Бургас, Ажда Чаушева, Мустафа Чаушев, Клуб по спортни танци Бургас 75, Танцова формация „Дюн“, Хор „Милка Стоева, Теди Русева  и много други музикални звезди.

Покана може да закупите от каса НХК. А  повече информация ще получите на телефон 0894898098

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви