„Вход Мениджър“ – най-голямата компания за управление и поддръжка на жилищни сгради в страната организира инициативата „Изчисти града си с Вход Мениджър“. Нейната цел ще бъде ежегодно да почистваме в различни градове и квартали из цялата страна.

Желанието на организаторите е да всички да допринесем за една по-чиста, по-поддържана градска среда, в която да живеем по-добре заедно! „Освен поддръжката на жилищните сгради вътре, за нас е от голямо значение и състоянието на междублоковите пространства и градинки“, казват те.

Инициативата стартира на 25.06.2022г. в град Бургас, ж.к. Изгрев, на поляната зад блок 24, от 11:00ч. Там ще се проведе второто събитие от инициативата „Изчисти града си с Вход Мениджър“. След миналогодишното дебютно издание в град Пловдив, ж.к. „Тракия“, организаторите се поздравяват с добре свършената работа. „Тази година продължаваме смело напред със събирането на нови количества отпадъци, като целта е отново същата – да направим живота на хората много по-чист, поддържан и подреден“, обясняват от фирмата.

Освен своя екип, те очакват всички доброволци (живущи, които ще поканят официално). За всички ще бъдат осигурени консумативи, с които ще се извърши почистването (чувалчета за боклук, ръкавици и т.н.).

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви