Конкурсът за най- красива бургазлийка ще събере в летния театър на Бургас обичани и известни лица от българския хайлайф. В ролята на жури в престижното шоу за красота ще се изяви носителката на титлата Мисис Бургас 2018 г и Мисис България 2018 г Станислава Андреева.

Още носителки на титли ще избират най- красивата бургазлийка тази година. Това са коронованата за най- красива омъжена жена на Бургас за тази година Валерия Докузова, както и носителката на титлата Кралица на Бургас 2021 г Ина Мархолева, която ще предаде короната на новата най-красива бургазлийка.

В звездното жури на престижния конкурс за красота ще бъде и лицензианта и организатор на Мис България, г-жа Ирина Папазова. Известният дизайнер Стоян Радичев също ще оценява претендентките за короната. Именно с тоалетите на Радичев претендентките за титлата ще дефилират в третия, финален тур на конкурса.

Организаторите на конкурса обещават и тази година Кралица на Бургас да се превърне в едно незабравимо модно шоу и невероятно приключение за всички претендентки за титлата.

Водещ на церемонията ще бъде чаровната и ослепителна Надя Недялкова, която също е носител на титла за красота. Надя беше избрана за най- красива омъжена жена през 2017 г в конкурса Мисис Бургас.

Тя е завършила Бургаския свободен университет, специалност право. Развива своята професионална кариера в областта на финансите и е един от най- известните и предпочитани финансови консултанти в страната.

Кралица на Бургас 2022 г ще се проведе тази събота /11-ти юни/ от 20.30 ч в летен театър на Бургас. Входът е свободен! Всички жители и гости на Бургас могат да заповядат и да станат част от това невероятно събитие. Нека заедно изберем новата Кралица на Бургас!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви