Съдърланд

Фирмата търси да наеме над 200 нови служители в следващите летни месеци

Работа от вкъщи с дистанционно подписване на договор и техника, доставена пред входната врата.

Това предлага на бъдещите си служители Съдърланд България в Бургас, както и във всяко едно друго населено място в България.

Световният лидер в трансформацията на бизнес процеси откри офиса си в морския град през август 2014 г., превръщайки се в първата аутосорсинг компания, стъпила на пазара на труда в Бургас.

Днес Съдърланд е един от топ работодателите в региона, предлагайки атрактивно заплащане, първокласни допълнителни социални придобивки, разнообразни възможности за развитие и работа в международна среда.

В следващите месеци компанията търси да наеме над 200 души в цялата страна, включително Бургас и региона, на изключително разнообразни позиции: консултант обслужване на клиенти по телефон, имейл и чат, продажби по телефона, специалист техническа поддръжка, специалист самолетни резервации, бекофис координатор и много други.

Новите членове на екипа на компанията ще работят за някой от всичките 23 клиента на Съдърланд, с един от 19-те езика, които фирмата търси.

За сравнение, до преди пандемията офисът в Бургас е обслужвал само три от клиентите на Съдърланд България на няколко езика.

Home Office с екстри

Заемащите позиции, на които работният и домашният адрес съвпадат, няма нужда да посещават офиса дори и за подписване на договор. Целият процес по наемането им на работа се извършва електронно, а нужната техника се доставя с куриер до входната врата.

Базираните у дома служители получават същите социални придобивки, подобно на колегите си, работещи в офиса на компанията.

Те пък се радват на един от най-модерните офиси в Бургас, намиращ се на Морска гара и осигуряващ гледка към морето. В него са разположени зони за отдих и забавление, а работещите получават достъп до най-новите технологии.

Гъвкаво работно време

Освен home office позиции, Съдърланд България предлага и възможност за гъвкаво работно време. Компанията има обявени позиции на непълно работно време – 6- или 4-часов работен ден.

Те са подходящи както за студенти, така и за търсещи допълнителни доходи, като няма възрастови ограничения.

„Знаеш език и искаш да работиш за топ компания, каквато е Съдърланд – заповядай!“, призовават от екипа в Бургас.

 Нямате опит? Не е проблем

Съдърланд България предлага на служителите си работа за световноизвестни марки, като опит не е необходим.

Всеки нов член на екипа на компанията преминава през задължително първоначално заплатено обучение между 2 и 8 седмици, чрез което получава абсолютно всички необходими знания и умения, за да встъпи уверено в новата си роля.

Съдърланд търси хора със силно ниво на владеене на един от следните езици в комбинация с английски – немски, френски, италиански, холандски, испански, шведски, норвежки, португалски, руски, финландски, датски, арабски и полски.

Тук можете да откриете всички отворени позиции и да кандидатствате още днес!

В момента за Съдърланд в Бургас работят над 300 души. Екипът в България се състои от 2200 професионалисти, работещи за 23 световно известни компании от 8 индустрии – технологии, онлайн търговия, транспорт, хотелиерство, застраховане, финанси, гейминг, телекомуникации.

 

 

 

2 КОМЕНТАРИ

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви