Голям турнир по плажен волейбол от Националната верига на България под егидата на БФВ ще се проведе следващата седмица в Свети Влас.

Най-добрите български двойки при мъжете и при жените ще се впуснат в пясъчни битки за призовите места в Турнир Марина Диневи и за по-голям дял от впечатляващия награден фонд от 20 хиляди лева следващата седмица на плажа Венид Бийч в черноморския ни курорт.

Основен организатор на надпреварата са филмовият продуцент Ярив Лернер и Nu Boyana Film Studios, на които той е изпълнителен директор.

Лернер, самият той бивш професионален състезател по плажен волейбол в САЩ, стана популярен сред спортните среди в България като съорганизатор на множеството силни международни турнири в Панчарево през последните две години.

Турнир Марина Диневи ще се проведе по стандартите на международната волейболна федерация ФИВБ и ще носи точки за световната ранглиста. Правилникът позволява и участие на чуждестранни тандеми. При всеки от двата пола се предвижда основна схема от 16 отбора, мачовете от която ще се играят на 17, 18 и 19 юни.

Регистрацията на участниците в БФВ продъжава до 14 юни, а в случай, че повече от 16 двойки от даден пол се запишат за участие, турнирът ще започне на 16 юни с квалификационни двубои.

Това ще бъде вторият за сезона турнир от Националната верига на България, като победителите от първия, който се състоя миналата седмица в София – Десислава Николова & Ирена Мишонова при жените и Радостин Денков & Димитър Механджийски при мъжете, са сред плажните звзеди, които вече са заявили участие в Свети Влас.

Домакин на голямото спортно събитие ще бъде красивото яхтено пристанище Марина Диневи, чието име носи и самият турнир, а за отличното настроение на всички участници и фенове ще допринесат наличните ресторанти, барове, зони за релакс и възможности за настаняване, предлагащи незабравими морски гледки и преживявания.

Партньори на събитието са още B2Y Productions, b1b.box space tv, Circle Media, Bulsatcom, БК – Горна Баня и Playbeach.

Турнир по плажен волейбол Марина Диневи като събитие във Facebook:

https://www.facebook.com/events/510122664091873

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви