Весо Бургазата

Тялото на изчезналият Веселин Петров, 50-годишен от Черноморец ,е открито в гориста местност на територията на община Созопол.

При извършен оглед на местопроизшествието видими следи от насилие не са открити, като най-вероятно се касае за самоубийство, чрез обесване.

Предстои тялото на мъжа да бъде откарано за аутопсия в отделение “Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Припомняме, че близките на Петров подадоха сигнал за изчезването в полицейското управление в Созопол, където обяснили как буквално се е изпарил, след като казал на малката си дъщеричка, че отива да пазарува, криминалисти от ОД на МВР.

Втората му съпруга, с която бил в Черноморец в момента, заминала за столицата заради неотложни ангажименти.

Бургазата бил сам с детето, което е на 7 годинки. След като бащата не се върнал няколко часа, момиченцето се обадило на братовчед си и чичо си Здравко. Оказало се, че личните документи и мобилният телефон на Бургазата са останали в дома му. Той излязъл с един от автомобилите си, но без лична карта и книжка.

Бургазата е лежал в затвора за грабеж, а миналата есен отново се оказал зад решетките заради изнудване на друг бизнесмен. Весо Петров настоявал човекът да му даде 100 000 евро, но от срещата, на която искал парите, изтекъл запис от тайно монтирани от потърпевшия камери.

Освен със строителство, Бургазата работел известно време и във фирма за събиране на бързи кредити. Често си изпускал нервите и дори се сбивал, бил невъздържан, разказват съгражданите му от Черноморец. Според тях негов съратник от София бил предприемачът Константин Ралев, който в момента бил управител на ресторанта в суперлуксозния хотел „Блу бей” в Созопол.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви