SoftServe е световна дигитална компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги. Тя ще гостува в Бургас със своето пътуващо ROAD SHOW.

ROAD SHOW е серия от събития за споделяне на знания, срещи с местни специалисти и запознаването им с кариерни възможности в технологичната сфера. Първото събитие ще се проведе в град Бургас на 4 юни, събота.

Община Бургас подкрепя инициативата, а кметът Димитър Николов е сред поканените гости. Събитието започва в събота, 4 юни, от 13.00 часа, в Международния конгресен център, зала „Форос“.

Участниците ще имат възможност да се запознаят със сходно мислещи хора, да обсъдят технологични подобрения и тенденции в IT сектора, да тестват научно-изследователски и развойни проекти и да научат повече за SoftServe.

Канят се също и местни IT специалисти да се възползват от възможността да задълбочат експертните си познания и да чуят технически дискусии на различни теми – от бизнес анализ до Salesforce и много други.

При желание всеки може да се консултира по повод възможностите за кариерно развитие и работа в SoftServe и даже да се отбие за интервю.

SoftServe са готови да работят със специалисти от цяла България, като предоставят възможност за изцяло дистанционна работа от вкъщи.

„Вследствие на Covid ограниченията хората имат нужда от повече разговори и възможности за споделяне на опит и знания на живо. Именно това е причината да създадем тази серия от събития в България и да се срещнем с местни специалисти. Искаме да разберем нуждите им и да споделим различни възможности за професионално израстване, защото виждаме огромен потенциал в българските IT специалисти. Разбира се, ние, като част от IT екосистемата на България, се стремим да допринасяме за развитието на страната и откриваме нови офиси, като например в Бургас“, коментира Андон Симеонов, управител на фирмата в България.

Събитията ще бъдат провеждани с предварителна регистрация – можете да се запишете тук.

Те могат да бъдат проследени в YouTube.

SoftServe – България обединява повече от 400 сътрудници, работещи по над 200 проекта с клиенти от САЩ, Европа и азиатско-тихоокеанския район.

С експертни познания в областите здравеопазване, енергетика, продажби, финансови услуги и софтуер, компанията реализира комплексни технологични решения, осигурявайки иновации, качество и скорост.

Повече за СофтСърв

SoftServe е дигитална компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги, като осигурява иновативна технология.
Можете да се срещнете с над 13 000 служители на SoftServe по целия свят – компанията има офиси и развойни центрове в 50 основни града в 13 страни.

Наши клиенти са такива световни компании като IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein и Spillman Technologies. Основни партньори на SoftServe са Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure и други технологични пионери.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви