Отбор Созопол

Спортният директор на „Созопол“ Румен Димов и старши треньорът Маргарит Димов са готови с плана за лятната подготовка на отбора за новия футболен сезон 2022/23 година във Втора футболна лига. Небесносините ще започнат новата си подготовка на 10 юни, петък, от 16.00 часа на „Арена Созопол“, като по-рано ще бъдат представени новите футболисти.

„Изиграхме силни двубои на „Арена Созопол“, но трябва да подобрим представянето ни и далеч от Созопол. От четири изиграни мача съм много разочарован и огорчен, като загубихме бездушно, без характер. В други двубои бяхме превъзходни. Ето това не ми харесва. Искам да има постоянство в нашето представяне и се надявам да го покажем следващия сезон“, сподели пред клубния сайт Румен Димов.

За новия сезон спортният директор обеща много работа, откритост и повече професионализъм, за може отборът да се представи както подхожда на клуб и град като Созопол.

Както е известно, за подготовката на мъжкия отбор са предвидени шест контролни срещи, като за две от тях се търсят противници. Свободни са датите 25 юни и 6 юли. Първенството във Втора лига стартира на 15 юли.

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви