Полиция
Полиция

За две идентични катастрофи с двама ранени, единият от които тежко, станали в рамките на час, съобщават от полицията днес

На 02.06.т.г. около 09.08 ч. на автомагистрала „Тракия“, км. 357.9 в посока Бургас, поради движение с несъобразена с интензивността на трафика скорост лек автомобил „Ауди А 8“, с бургаска регистрация, управляван от 25-годишен бургазлия, навлиза в разделителната ивица от лявата към дясната пътна лента, като блъска отзад правомерно движещия се товарен автомобил „Опел Комбо“, с ямболска регистрация, управляван от 46-годишен мъж от ямболското село Меден кладенец.

В резултат на удара товарния автомобил излиза извън пътното платно, обръща се по таван, а лекият автомобил „Ауди“ се блъска с предната част в крайпътната мантинела.

От ПТП пострадал водачът на камиона, който с диагноза „политравматизъм, счупен таз и счупена лява подбедрица, с опасност за живота“ е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ към УМБАЛ – Бургас.

На 02.06.т.г. около 10.55 ч. в пътната отсечка между Черноморец и Созопол,  лек автомобил „Ситроен Саксо“, с бургаска регистрация, управляван от 60-годишен мъж от Черноморец, поради неспазване на нужната дистанция, блъска отзад правомерно движещия се лек автомобил „Рено Клио“, със софийска регистрация, управляван от 43-годишна бургазлийка.

В резултат на удара „Ситроен“-ът излиза извън пътното платно и спира в крайпътната канавка. От ПТП пострадал водачът на автомобила, който е настанен за лечение в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ – Бургас с комоцио, без опасност за живота.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви