Жизел Бюндхен отново е тук и отново впечатлява с фигурата си! 41-годишният супермодел вдигна градусите в социалните мрежи с участието си в новата лятна рекламна кампания на Burberry.

Тя е част от колекцията TB Summer Monogram, която е ода на двойствения код на британската марка, обединяваща двете щампи на Burberry – класическия шахматен модел и принта TB – за да символизира енергията на миналото и настоящето.

Жизел позира в няколко различни тоалета, включително черно боди и черни дълги чорапи, допълнени от оранжеви токчета. Зад гърба си гордо развява флаг, върху който е изобразено лицето ѝ.

Видеото започва с това, че Бюндхен се приближава до платформа, носейки сиви токчета и черно палто, преди да започне да се съблича. Докато стъпва на платформата и оставя чантата и флага си, обувките ѝ се превръщат в нюанс на яркооранжево.

Тя сваля палтото си на Burberry и впечатлява с формите си, докато съблазнително сваля черния си суитшърт. Тогава музиката започва, платформата се завърта, а Жизел развява знамето.

След няколко мига на размахване на флага, рекламата завършва с моделката, застанала уверено пред камерата.

„Обединяване на икони – представяме Жизел за колекцията на Burberry от Рикардо Тичи. Сливане на емблематичния ни шик с нашия монограм на модната къща“, гласи надписът към видеото. В описанието се допълва, че в колекцията се сблъскват минало и настояще, оформяйки емблематичен стил с участието на Жизел Бюндхен.

Снимките за кампанията са направени от Луиджи Мурену и Янго Хензи, като Бюндхен показва магията си, заемайки поза пред неиздавани свои портрети, които фотографското дуо заснема преди десетилетие.

„Бях толкова развълнувана да видя Рикардо след толкова дълго време, а снимките на моите приятели Луиджи и Янго винаги са вълнуващи“, казва Бюндхен в официално съобщение. Тя допълва, че истински се е забавлявала на снимачната площадка и е било страхотно преживяване за всички.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви