Произходът на човека
Произходът на човека

За Божиите синове
В продължение на хиляди години хората вярвали, че техните далечни предци са създадени от боговете – или Бог, Всевишния, Създателят. Този процес е описан достатъчно подробно, по-специално в Библията (Старият Завет, Книга Битие, втора глава). Но през 1871 г. излиза книгата на английския натуралист Чарлз Дарвин „Произходът на човека и сексуалният подбор“, където авторът обосновава хипотезата, че произходът на човека е от маймуноподобен прародител.

Скоро тази хипотеза беше призната за надеждна както от много учени, така и „от обикновените хора“. Не всички обаче приеха това. И тази полемика продължава в обществото и до днес.

И от втората половина на 20-ти век станаха популярни различни версии на „лудата“ хипотеза. Според нея появата на хора на Земята е резултат от дейността на … извънземни.

Две събития допринесоха за развитието на такава идея: появата на 24 юни 1947 г. над Каскадните планини на пилотирани летящи чинии. А също и аварийното кацане (или катастрофа) на извънземно. Твърди се, че се е случило точно една седмица по-късно, в нощта на 2 юли космически кораб в околностите на град Розуел в американския щат Ню Мексико.

Между другото, именно след тези две събития се появи терминът „неидентифициран летящ обект“ – НЛО. На английски Unidentiified Flying Object – UFO. От там – и името на науката, която изучава подобни обекти – „уфология“.

Характерно е, че някои привърженици на идеята за „създаването“ на човечеството от космически извънземни се позовават на древни митове и легенди на различни народи. В тях боговете, създали хората, като правило, пристигат на Земята от небето.

Библията разказва същата история.

В него, наред с твърдението за създаването на Адам и Ева – първите двама души в нашия свят – самият Господ Бог говори и за участието в производството на земното население на някои Божии синове: „По това време на земята имаше великани, особено от времето, когато Божиите синове започнаха да влизат в дъщерите човешки и те започнаха да ги раждат…” (Библия, Старият Завет, Книга Битие, глава шеста, 1-2, 4).

Star Brother Rescue /Спасяването на звездния брат/
След като инцидентът в Розуел получи широка публичност, в медиите (главно в американските) започнаха да се появяват публикации за срещи и разговори на хора с извънземни, по време на които космическите извънземни съобщават как техните предци са участвали в създаването и формирането на нашето население.

Според статия в изданието на американското списание Pague от септември 1996 г., една от тези срещи се е случила малко повече от месец след инцидента в Розуел и отново в Ню Мексико.

Вечерта на 13 август 1947 г. шестима млади потомци на индианците апачи спряха да пренощуват в пустинната област на споменатия щат. Приготвяха вечеря, когато се разнесе голям тътен, после трясък и земята потрепери като земетресение. След като отишли на разузнаване, индианците открили недалеч в земята объркан метален предмет, който се блъснал в земята, вътре в който имало странно същество с малък ръст. Беше силно осакатено, но дава признаци на живот. Индианците решили да се опитат да спасят завареното си дете.

След като се възстанови, Брат (истинското му име звучеше като Бек Ти) с помощта на кристал, който предава информация под формата на изображения, разказа на младите хора абсолютно невероятна история за Земята

В нея беше и произходът на човечеството.

Оказва се, че извънземните са се появили на нашата планета още в онези дни, когато тя е бил безжизнен каменен блок, и през целия период на еволюция те непрекъснато се намесват в хода ѝ. В някои случаи тяхната намеса е била от полза, в други не. Когато хората се появиха на Земята, извънземните ръководеха развитието на човечеството, но в същото време често го водеха в задънена улица. Те станаха наши богове… и наши дяволи. Но те винаги са били тук.

Как са създадени хората
За спасяването на Star Brother, както и за това, което този пратеник на далечна високо развита цивилизация разказа на земляните за историята на тяхната планета, 20 години по-късно той разказа на своя млад внук – Робърт Морнинг Скай – един от онези шестима индианци, които спасиха умиращият Бек Ти.

Това, което чу, шокира и плени Робърт. Оттогава той се посвети на намирането и изучаването на източници, които потвърждават посланието на Бек Ти. Същността му, заедно с резултатите от своето търсене, Morning Sky очертава в работата „Terra. Неизвестната история на планетата Земя”, публикувана в началото на 90-те години. Ето съдържанието.

В древни времена извънземни от космоса са овладели Земята, тогава все още пуста. Хомо сапиенс – разумен човек – е създаден по решение на техния лидер, първоначално, за да имат поданиците му интелигентни и послушни работници. Но за правото да доминира над Земята, този владетел се бори с брат си и, за да отстоява това право, въвежда своята ДНК в генотипа на първите човешки същества. И първите хора станаха „синове Божии“, деца на своя създател.

Този „Бог-Баща“ обаче беше и учен, той се интересуваше от възможността за създаване на същества, надарени с чувствителност и страст,

както и способността да правят свои собствени преценки и независими действия. За да постигне тази цел, в първите поколения хора той използва ДНК на представители на друга раса, емоционални и сантиментални същества, подобни на птици. Това даде възможност на хората да притежават качествата и способностите, споменати по-горе. „Създателят” също така научи хората да се обединяват за размножаване по собствена воля, без да спазват предварително установените правила за размножаване. И младата човешка раса започна да расте бързо.

Още ли са с нас?
В резултат на творчеството на космическите извънземни на ранен етап от възникването на човечеството възникват две негови разновидности: послушни индивиди, които безусловно се подчиняват на извънземни и генетично променени мутанти, чието поведение е контролирано от собствената им воля. Братът на създателя на човешкото племе изгони мутантите в пустинята, обричайки ги на неизбежна смърт и, разбира се, дори организира наводнение, за да унищожи целия непокорен клон на човешката раса.

Дойде моментът, когато друга раса извънземни започна да управлява Земята, под прикритието на интелигентни гущери, които сега често се наричат „сиви“. Сивите, генетично създадени от още по-високо развита раса влечуги, чиято империя се намира в далечна галактика. А сега тайно, неусетно за нас, управляват много аспекти на земния живот. Те консумират природните ресурси на нашата планета. Извличат генетичен материал от телата ни, за да продължат експериментите за отглеждане на нови видове интелигентни същества. Използват правителствени агенции, като НАСА и ЦРУ в Съединените щати, за да пазят в тайна целта, дизайна и работа на огромен клас технически средства. Тях ние определяме с общата концепция за НЛО.

Те имат собствена база на Луната и ни предупредиха да не отиваме там и да стоим далеч от нея.

Робърт Морнинг Скай завършва работата си със следните думи: „Докато хората приемат съществуването на господари и богове, те също приемат съществуването на робство. Когато човек най-накрая разбере, че притежанията му са му отнети, когато най-накрая започне да гледа на себе си като на своя единствен бог и господар над себе си, тогава и само тогава той ще бъде освободен от силата на извънземните и извънземните богове . Развийте своя духовен свят… Това е единственият път към освобождение.”

Доказателство за посещения на извънземни
В „Рандът на каньоните“ („Canyonlands“) – национален парк в Юта – има редица аномалии, които според Morning Sky показват, че извънземни са били там от незапомнени времена. Той смята, че основната от тях е Арката на друидите – руините на гигантска структура със запазени следи от йероглиф. Според Робърт това означава „крал“ и този знак може да бъде оставен от извънземен владетел, провъзгласяващ своето господство, след като спечели битка със съперник.

На една от скалите успоредно се изрязват дълбоки равномерни хоризонтални бразди. Естественият им произход е малко вероятен, особено след като в подножието на скалата няма натрупвания от натрошени скали, които са обичайни в такива случаи.

Тези следи могат да бъдат оставени от лазерен лъч от мощно оръжие на космическите извънземни.

Огромни камъни с гладки правоъгълни ръбове лежат в коритото на пресъхналия поток. В скалите, които образуват леглото, има дълги прави бразди. Няма капки. Кариера, използваща лазерна технология?

Покрай пътя, водещ към националния парк, има скала, наречена Вестник с многобройни отпечатъци с шест пръста, надраскани по нея. Всички следи водят до силуета на вертикална конструкция върху три стълба, стоящи сред кръгове с различни знаци (космически кораб?). Според Робърт Морнинг Скай това е послание за преселването на древните жители на Земята в други звездни светове.

„Можете да вярвате на всичко, което съм казал, или да не вярвате на нито една моя дума. Дали това е истина или измислица зависи от вас.“ В старите времена индианците апачи завършваха всеки свой разказ с такива думи.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви