Вторият от общо 8 регионални турнира на обичания от поколения футболни запалянковци турнир Каменица Фен купа ще се проведе на 4 и 5 юни на спортен комплекс „Каменица арена“ в Бургас.

Мачовете за квалификационните етапи започват в събота 4 юни от 9.00 ч. В неделя, 5 юни, ще се проведат осминафинал, четвъртфинал и полуфинал.

Финалният мач за излъчването на регионалния победител на Каменица Фен купа за Бургас започва в неделя от 14.30 ч., а веднага след него предстои и официалната церемония по награждаването. В регионалния турнир в Бургас се включват 48 отбора. Кои са те и кога ще се проведат двубоите можете да прочетете тук.

Специални гости на събитието в неделния ден ще бъдат известният треньор по футбол Димитър Димитров – Херо, както и бившият футболист на „Нефтохимик“ (Бургас) – Тодор Киселичков.

Те ще участват в церемонията по награждаването на шампионите. Победителите в регионалния турнир ще получат специални спортни комплекти от марката H8S Hristo Stoitchkov, както и така желаната купа на шампиона за Бургас.

Отборът ще премери сили с останалите победители от другите градове на големия финал на Каменица Фен купа. Отборите, класирали се на второ и трето място, ще получат спортни артикули от Givova, а всички призьори ще получат и бира Каменица, както и футболна топка от марката H8S Hristo Stoitchkov.

Каменица Фен купа сезон 2022 се провежда в два кръга – регионални турнири и национални финали.

Регионалните турнири предстоят от месец май до края на месец юли в 8 града у нас – София, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград, Русе, Враца и Велико Търново, а големият финал ще бъде на 10 и 11 септември в Пловдив –  родният град на Каменица.

Освен страхотен футбол тазгодишното издание на Каменица Фен купа предлага и истинско забавление за цялото семейство.

Екипът на турнира е подготвил разнообразни игри на терен за най-активните фенове – „Не се сърди човече“, „Точен шут“, „Дженга“, „Изтегли въжето“, табла и други. Един от всички участници в игрите на терен ще има шанса да спечели 365 бири Каменица за споделяне с приятели.

Планирани са и атракции за по-малките фенове, както и много интересни награди, предоставени от организаторите Каменица и партньорите.

Официалните партньори на турнира са Българска асоциация мини футбол (БАМФ), спортният бранд на Христо Стоичков H8S и италианският производител на спортни облекла и екипировка Givova.

Графикът за провеждане на предстоящите турнири е както следва:

  • 4 – 5 юни – Бургас
  • 11 – 12 юни – Варна
  • 2 – 3 юли – София
  • 09 – 10 юли – Велико Търново
  • 16 – 17 юли – Пловдив
  • 23 – 24 юли – Русе
  • 30 – 31 юли – Враца
  • 10 – 11 септември – Пловдив (ФИНАЛ)

Входът е свободен.

За допълнителна информация за турнира посетете www.kamenitzafancup.bg. Всички новини за Каменица Фен купа можете да следите и на официалната Facebook страница www.facebook.com/kamenitzafancup и Instagram @kamenitzafancup.

Каменица връща футбола на феновете! Наздраве за футболните моменти!

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви