Изящните форми на актрисата с български корени Нина Добрев нямаше как да не приковат вниманието на благотворителната вечеринка на amfAR в Кан.

Със стройна фигура, както и тъмна си коса контрастираща на алената ѝ рокля с акцент в деколтето, Нина разкрива прелестите си на ключови места, но и все пак остави пълната картина загадка.

Приятните форми на гръдната ѝ обиколка събраха погледите на мъжете, но тя беше с половинката си Шон, шампион по сноуборд.

От едната страна роклята имаше дълъг ръкав, завършващ с ръкавица. А Шон беше избрал класически смокинг, пише life.dir.bg.

Двойката беше сред гостите на събитието, което набираше средства за благотворителната дейност за организацията, и по време на което обяд с Робърт де Ниро беше продаден за 500 000 евро.

33-годишната актриса, която се прочу с участието си в „Дневниците на вампира“, блесна, докато позираше в „Hotel du Cap-Eden-Roc“. От удивителните кадри мъжете останаха с отворени усти и изплезени езици.

Тоалетът на Нина е дело на „Monot“. Ева Лонгория, Уини Харлоу, Кара Делевин, Синди Бруна и Клеър Фой са само шепа от знаменитостите, които само през последните дни носеха облекла на ливанския дизайнер, а сега в редиците им се присъедини и Нина Добрев.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви