Кание Уест и Ким Кардашиян
Кание Уест и Ким Кардашиян

Ким Кардашиян поднесе извинение на семейството си за връзката си с бившия си съпруг Кание Уест.

В епизода на шоуто на Кардашияните от 26 май Ким се извини на семейството си за това как връзката ѝ с бившия съпруг Кание Уест им е повлияла.

Ким се извини, след като стана ясно, че рапърът Кание Уест ще пуска нова песен, като Ким очаква, че той ще говори за връзката им в парчето.

В подкрепа на сестра си Клои Кардашиян каза: „Повечето мъже не обиждат публично майката на децата си“.

Майката на Ким – Крис Дженър – заяви, че Ким „не е направила нищо друго, тя е била страхотна с него“.

Ким каза още: „Признавам влиянието, което връзката ми имаше върху семейството ми и че никога не съм имала възможността просто да кажа – „Съжалявам, хора“.“

Ким обеща на семейството си: „Никога няма да позволя това да се случи с вас“.

Въпреки че семейството на Ким не каза много в отговор, по-късно майка ѝ Крис каза пред камерата: „Когато хората говорят пренебрежителни неща за някой от нас, това наранява всички нас“. Крис се притеснява най-вече за децата на Ким и Кание, защото знае, че един ден те ще прочетат всичко, написано в интернет, за връзката между родителите им.

За щастие, Ким има пълната подкрепа на семейството си. Сестра ѝ Клои ѝ каза: „Никога няма да съжаляваш, че си добър човек.“.

Ким, която подаде молба за развод с Кание през февруари 2021 г. и беше обявена за неомъжена по-рано тази година, заяви: „Чувствам се силна“.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви