Тази година в Бургас месец юни е чакан с нетърпение не само заради настъпването на астрономическото лято, но поради отварянето на Pulse Fitness Galleria Burgas. Най-новият фитнес в града се намира в Мол Галерия Бургас, ниво 2 и ще отвори врати съвсем скоро!

Първите 100 души, които станат клубни членове, могат да се възползват от VIP членство, което включва:

многократен вход в рамките на един ден, възможност за посещение на клуба до 2 пъти месечно с приятел и неограничен достъп до платформата за онлайн тренировки Pulse+. Само сега този тип карта е на промо цена 59 лв/месец.

Откриването на Pulse Fitness Galleria Burgas се чака с нетърпение от бургазлии от самото обявяване на проекта преди няколко месеца. Общата площ, на която ще имате възможност да спортувате, е над 1200 м2. Кардио зоната има гледка към атриумното пространство на Мол Галерия Бургас, от където са видими всички нива на мола. Цялото функционално пространство е тип „Open Space“.

Залата за групови занимания е преградена със стъклена система тип ”гилотина”.

Такъв тип остъкляване позволява в часовете, в които няма занимания, площта на залата да се приобщава към голямото отворено пространство, ставайки едно цяло с уникалната Cross Training зона, намираща се в непосредствена близост.

Разположението на различните зони осигурява комфорт във всеки един момент. В силовата зона ще откриете огромно разнообразие от последно поколение „Premium Line“ уреди. Техният функционално-елегантен дизайн носи не само комфорт и удобство, но и подобрява ефекта от тренировките като намалява риска от травми и контузии.

Кардио зоната ще разполага с над 35 машини последно поколение с интерактивни екрани.

За да разнообразите тренировките си, ще може по всяко време да се възползвате от десетки разнообразни аксесоари, налични във функционалната зона на клуба.

Заявете още сега вашето клубно членство на телефон 0700 44 044 или онлайн като последвате ТОЗИ ЛИНК.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви