Мадона остана повече от разочарована, когато разбра, че Instagram е ограничил живото предаване от профила ѝ заради качени голи снимки.

63-годишната кралица на попа има утвърден навик да споделя провокативни снимки в социалните мрежи през последните години, но въпреки това останала шокирана, когато получила съобщение, че нарушава правилата на платформата.

Тя получила съобщението след опит за включване на живо, за да може нейните 18 милиона последователи да се докоснат до своя идол.

В споделено от Мадона видео, се вижда как Instagram отправя предупреждение към мегазвездата, което гласи, че всеки, използващ платформата трябва да уважава другите. Автоматичното съобщение призовава за спазване на закона.

„Искаме Instagram да продължи да бъде автентично и безопасно място за вдъхновение и изразяване. Помогнете ни да насърчаваме тази общност. Публикувайте само ваши снимки и видеоклипове и винаги спазвайте закона. Уважавайте всички в Instagram, не изпращайте спам и не публикувайте голота“, се казва в изявлението, по което личи, че именно голите снимки са причината за ограниченото предване на живо от профила на звездата.

През ноември 2021 г. Мадона повторно публикува снимки, на които позира в леглото, след като Instagram ги премахна.

Тогава тя написа: „Публикувам снимки, които Instagram изтегли отново без предупреждение или известие. Причината, която казаха на моя мениджърски екип, е, че малка част от зърното ми била оголена. Все още ме учудва, че живеем в свят, който позволява всеки сантиметър от женското тяло да бъде показан освен зърното!”

Тя не се спря до там, разбира се, и продължи да прави това през следващите месеци също, което най-вероятно е довело и до ограничението, което платформата ѝ е наложило.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви