Футбол
Футбол

Футболните залагания са един от най-популярните и същевременно – най-печелившите. За да бъдат наистина успешни обаче, трябва да бъдете информирани, амбициозни и трябва да знаете кои са най-често срещаните грешки, допускани от играчите, за да можете да ги избегнете. Учете се от чуждите грешки, без да ги допускате и вие!

Прочетете внимателно статията и се опитайте да избегнете тези грешки, ако ви се иска да извлечете максимума от това начинание. Най-важното, за което трябва да се настроите обаче, преди да започнете да залагате е, че няма как залозите ви винаги да са печеливши. Загубата е неизбежна понякога, но с разум и малко изчисления винаги можете да си възвърнете загубеното и пак да сте на печалба.

Какво ви костват грешките?

Важно е да имате предвид, че всяка грешка, която правите, ще ви струва пари, но не позволявайте това да ви притесни. В крайна сметка трупате ценен опит, който ще ви е от полза да станете по-добър играч.

Един добър сайт за онлайн залози Silentbet много ще ви помогне в това да не допускате познатите грешки, като в същото време ще ви насочи към най-добрите букмейкъри на пазара в страната – Efbet, Bet365, Winbet и Palms Bet, които са популярни у нас. А ето ги и най-често срещаните грешки при футболни залози, които е добре да избягвате:

Прекалена алчност

Тъй като футболните залагания се правят по две основни причини – тръпката от изживяването и потенциала за натрупване на голямо богатство, играчите обикновено избират да правят множествени залози, мислейки си, че имат по-добър шанс да спечелят. Всъщност обаче шансът да спечелите на сингъл е много по-голям.

Повечето професионални хазартни играчи рядко поставят множествени залози. Вместо това те предпочитат да залагат на сингъл.

Прекалено емоционално залагане

От жизненоважно значение е да се помни, че при залаганията емоциите обикновено пречат на успеха. Трябва да приемете факта, че залогът може да доведе до печалба или загуба. Ако се поддадете на емоциите си, много е вероятно да не вземете правилното решение. Ето защо е необходимо да се научите как да ги потискате, когато играете.

Сляпо доверие на експертите

Тъй като футболът е един от най-популярните спортове в света, винаги има много хора, готови да дадат експертно (или любителско) мнение. Работата е там, че много от залагащите, особено новаците, са склонни да разчитат много на мнението на експертите, когато правят залози. Но при футболните залагания анализите са по-важни от това, което казват експертите. Затова е по-добре да правите анализи и да оставите те да повлияят на вашето крайно решение.

Играчите от отбора

Много играчи пропускат да обърнат внимание кои са стартовите единайсет от двата отбора. Те обикновено стават ясни около един час преди началото на срещата, така че имате достатъчно време, за да вземете под внимание съставите на отбора, преди да заложите.

Нетърпеливостта

Ако искате да бъдете играч, който прави успешни футболни залози, трябва да бъдете търпеливи. За да бъдете наистина успешни, а не просто да разчитате на евентуален късмет, трябва да бъдете търпеливи.

С времето ще натрупате опит и ще можете да правите по-информирани залози, като по този начин значително увеличавате шанса си за печалба.

Грешно разбиране на коефициентите

Неразбирането на стойността на коефициентите е друга често срещана грешка, но тя се счита за най-скъпата, която може да направите. Ниският коефициент не винаги означава сигурна печалба, също така високият не е задължително да предвещава загуба. Не се притеснявайте да следвате вижданията си, стига те да са достатъчно добре обмислени и аргументирани.

Придържането към губеща стратегия

Този тип грешка всъщност е много трудно да се избегне. В края на краищата, осъзнавайки, че вашата стратегия води към загуби, защо просто не спрете да я използвате? Само че нещата тук всъщност са по-сложни.

Всъщност нито една система, стратегия или тактика не работи безотказно. Понякога дори най-добрата стратегия ще ви разочарова. Важно е да запомните, че успехът никога няма да дойде, ако отхвърлите всяка система, заради която загубите веднъж. Търпението и постоянството са това, което ще ви доведе до успех.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви