Полиция
Писмата са до всички училища

За два автомобила с една марка – БМВ 320 пише днес в полицейската хроника. Единият е запален, а другият открит, след като е бил откраднат преди седмица.

На 19 май около 05.00 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за горящ автомобил „БМВ 320“, с бургаска регистрация, ползван от 34-годишен мъж от Равда, паркиран на несебърската улица „Г.С. Раковски“ №2.

Констатирано е, че автомобилът е обгорял в предната дясна част, като частично изгоряла предната дясна гума, предната броня, предния десен калник и предния капак.

При извършения оглед в близост до автомобила е намерена и иззета стопилка от пластмасова туба.

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

На 13 май около 11.00 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за противозаконно отнемане на лек автомобил „БМВ 320 D“, с русенска регистрация, осъществено на 12/13.05.т.г. от района между блокове 57 и 117 в ж.к. «Славейков», където 21-годишния собственик паркирал автомобила.

В резултат на съвместните действия на служители от отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас, Базовата научно-техническа лаборатория и Второ Районно управление – Бургас е установен и задържан извършителя на деянието.

Това е 29-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, който направил пълни самопризнания. Откраднатият автомобил е намерен. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на бургазлията продължава от служители при Второ Районно управление – Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви