От 21 май, за улеснение на трафика през предстоящия летен сезон по първокласния път I-9 Сарафово – Бургас, в участък от 865 м при връзката с изграждащия се в момента северен обходен път на Бургас, се възстановява движението в четири ленти, по две ленти в двете посоки на движение.

Заради строителството на обходния път до момента трафикът в отсечката се осъществяваше в две ленти – в една лента във всяка посока на движение.

Движението в посока кв. „Сарафово“ ще се осъществява в две ленти като ограничението на скоростта е до 30 км/ч. Трафикът в посока Бургас ще преминава по съществуващото пътно платно на път I-9 при ограничение на скоростта до 50 км/ч.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват стриктно ограничението на скоростта и поставената пътна сигнализация.

 

1 КОМЕНТАР

  1. От Сарафово до Поморие на всяка отбивка за към нивата ограничението е 50 км/ч, след това поредното недостроено ГЕРБАДЖИЙСКИ нещо е о хода на Поморие с ограничение 70 и така до хотела, който е построен там където се изливат лайната от Слънчев бряг преди Ахелой и в който семейство с 2 деца почива срещу скромните 7 бона за седмица-най вероятно заради процедурата“Кални бани в лайна“)))

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви