Pulse Fitness & Spa

Времето от юни до септември е може би най-очакваното и добре организирано в годишния ни календар. Плаж, море, слънце и студен коктейл в ръкa. Eх, вече се размечтахме! Обаче почивка не означава непременно 24 часа бездействие. Сега идва моментът да кажем, че има хора, които дори през този период, въпреки че са на море, продължават да спортуват и да са доста активни.

Почивката на морския бряг предоставя много опции – различни плажни спортове, семейни игри, атрактивни морски забавления. Всички те дават възможност за отлични тренировъчни комбинации с разнообразни натоварвания на мускулните групи. Ето защо е хубаво да избираме туристически дестинации, които могат да ни предложат нужното разнообразие от активности.

В края на април Pulse Fitness & Spa Sveti Vlas, разположен в Grand Hotel Sveti Vlas, отвори официално врати за сезон 2022. Това е предпочитаният от мнозина фитнес в района на Слънчев бряг и Свети Влас. Лайфстайл веригата Pulse винаги е впечатлявала с първокласно оборудване и голямо разнообразие от активности. Този спортен клуб не прави изключение, дори напротив – той има ключова отличителна черта – спираща дъха гледка. Няма нищо по-хубаво от това да спортуваш, а пред теб да са плажът и морето, нали?

Pulse Fitness & Spa Sveti Vlas ще задоволи преференциите на най-изискващите клиенти. Силово или групово занимание, всеки има избор дали да спортува в залата на прохлада или на откритата част, усещайки морския бриз. Спа зоната ще ви заплени с много възможности за релакс. Тя разполага с две сауни – солна и хималайска, две арома парни бани, релакс зона, вътрешен термален басейн и джакузи. Избрахте ли си вече?

Където и да отидете, важното е да се чувствате добре и наистина да се насладите на почивката си. Лятото е за забавление, усмивки и трупане на незабравими спомени. Ако желаете да станете част от семейството на Pulse Fitness & Spa, може да закупите своята карта на цени от 55 лв/месец. Повече информация може да получите тук.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви