Евровизия

Италианската поп дива Лаура Паузини, която беше една от водещите на конкурса „Евровизия“ в Торино, се оказа заразена с COVID-19, съобщават италиански медии.

В дълго послание към феновете си в „Инстаграм“ певицата каза, че заради заразата е анулирала професионален ангажимент в американския щат Флорида.

Във финалната вечер на „Евровизия“ на 14 май Паузини се почувства зле и изчезна от сцената за около половин час. После тя разказа в социалните мрежи, че кръвното й паднало рязко и трябвало да й бъде оказана медицинска помощ. Паузини обясни тогава, че от шест месеца е работила много и стресът си е казал думата.

На 16 май певицата имаше рожден ден, а после тъй като продължавала да се чувства отпаднала, си направила тест за COVID-19 и се оказала заразена.

„Имаше нещо, което не беше наред. Не се чувствам добре от събота. Мислех, че причината е натрупалата се умора, но се оказа, че не е така. Току-що открих, че съм заразена с COVID-19 и сега съм се изолирала“, каза Паузини на феновете си.

Паузини разказа, че за участието си във фестивала „Любов и музика“ във Флорида този уикенд е трябвало да представи един много специален спектакъл и изрази съжаление, че това няма да се случи заради това, че е заразена и не може да пътува.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви