Кралица на красотата

Този петък от 11.00 до 16.00 ч ще се проведе финалния кастинг за най- вълнуващия и дългоочакван конкурс за красота в морския град Кралица на Бургас. Претендентките за титлата са поканени за лична среща в рамките на обявените часове на култовото бургаско заведение клуб Фабрик.

Все още има възможност момичета, които не са подали своите кандидатури за участие в конкурса за го направят чрез страницата Кралица на Бургас във Фейсбук. Данните, които са необходими са кратка информация, години и снимки в цял ръст и в близък план. Момичетата,които не са успели да подадат информация за себе си по интернет, могат да заповядат на място в клуб Фабрик.

По време на финалния кастинг, всички кандидатки за титлата Кралица на Бургас 2022 ще бъдат подробно запознати с условията на участие в надпреварата и етапите на протичане на конкурса. С допуснатите до участие девойки, организаторите ще се свържат лично.

Кралица на Бургас 2022 ще се проведе на 11- ти юни в летния театър в Бургас при вход свободен. Трите призови места ще бъдат избрани от журито на конкурса. Публиката ще избере своята фаворитка и ще награди една от участничките с титлата „Лице на публиката“. Организаторите на конкурса, и тази година, обещават едно незабравимо преживяване, както за бургазлии, така и за гостите на морския град.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви