Ако има един модел, който продължава да се противопоставя на нормите, като същевременно показва на последователите си реалистичната красота, това е Ашли Греъм.

Супермоделът и майка на три деца често показваше тялото си, което е в пълен разрез с това, което модната индустрия смяташе за нормално допреди години. Закръглена и горда от себе си, Греъм се превърна във вдъхновение за всички дами по света, които не влизат в т. нар. „перфектни размери“.

Ашли постепенно започна да получава все повече похвали за начина си на държание и известни марки я привлякоха като свое лице.

Сега моделката участва в нова реклама на Spanx, позирайки гола само четири месеца след раждането на близнаците си. Този път снимките не бяха публикувани първо в социалните мрежи, а се появиха на билбордове в големите градове в Америка.

Но преди да си помислите, че Греъм показва повече от необходимото пред милиони хора, ще ви кажем, че тя промотира новата колекция на Spanx, която се хвали със своята непрозрачност.

Технологията Silver Linings на марката създава първата по рода си колекция от изцяло бели шорти и панталони, които могат да се похвалят със 100% непрозрачност, независимо от бельото. Греъм позира гола на билборд, поставен в Лос Анджелис, а пред себе си е разперила бял плат.

Невероятно за всички, тъканта успява да покрие цялата гола фигура на моделката, без да прозира, демонстрирайки ефективността на материала.

Въпреки че е на върха на модната индустрия от години, заставането на билборд е изглеждало доста ужасяващо за Греъм, тъй като за първи път се появява гола на толкова голяма платформа. Не само това, но фотосесията бележи и първия проект, по който моделката работи след раждането на близнаците Роман и Малачи.

„Давам го по-спокойно. Бавно се връщам на работа и много внимателно подбирам проектите си. Не искам да се чувствам претоварена“, казва Греъм пред списание People.

Грижата за три деца под три години със сигурност не е лесна задача, но супермоделът се справя с това. Тя обаче признава, че приспособяването към предишния начин на живот е било дълъг процес, особено що се отнася до тялото ѝ.

„То се промени толкова много. Горда съм от него заради това през колко неща премина, но определено ми отне доста време, за да свикна с новата визия и да опозная отново тялото си след раждането“, казва тя в интервюто.

Новата колекция на Spanx също предизвиква гордост у Греъм. Според нея, технологията е много издръжлива и не трябва повече да се тревожим за цвета на бельото си, защото то няма да се вижда.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви