34-годишната актриса позира чисто гола за корицата на списание Women’s Health, където говори за процеса по приемане на тялото си, който е отнел много време.

Тя си спомня, че е прекарала години, чувствайки „ужасното“ напрежение да бъде определен размер, когато е работила в телевизията като млада актриса. Това довело до хранително разстройство, появило се, когато Дъф била едва на 17 години.

Сега обаче Хилари е оставила този тъмен период зад гърба си и вече приема тялото си. Тя допълва, че не изпитва интерес да живее по стандартите на Холивуд и не смята, че трябва да се доказва на когото и да било.

„Гордея се с тялото си. Достигнах момент, в който се чувствам спокойна относно промени, през които то е преминало и преминава“, казва Дъф, която е майка на 10-годишния Лука, 3-годишната Банкс и 13-месечната Мей.

Актрисата допълва, че на 34-годишна възраст вече е развила огромно уважение към тялото си. „То ме е завело на всички места, на които искам да отида. Помогна ми да създам красиво семейство“.

Дъф е категорична, че с напредването на годините става все по-уверена в себе си и е доволна от това, което вижда в огледалото.

„Тялото ми е било в много различни форми и размери, но аз съм впечатлена само от една – женската“, казва актрисата. Според нея, тялото може да премине през много промени през годините и това по никакъв начин не трябва да ни плаши.

Хилари призна, че е започнала да приема тялото си изцяло, чак когато е родила дъщеря си Банкс. Тогава е разбрала, че е „силна“, тъй като е станала майка за втори път и то след финализирането на развода ѝ. Според актрисата, няколко подобрения в психичното здраве са ѝ помогнали да приеме себе си.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви