Кортни Кардашян сподели, че случайно си е счупила годежния пръстен, който получи неотдавна от Травис Баркър и който се оценява на около 1 милион долара.

В последния епизод на риалити шоуто The Kardashians, по-голямата сестра на Ким разкри, че кошмарът на всяка новосгодена жена се е сбъднал за нея – счупила е ценното бижу на марката Lorraine Schwartz с огромен диамант.

В предаването 43-годишната Кортни разказва на майка си Крис Дженър, че е дала на поправка пръстена, но че случката е „вероятно едно от най-лошите неща, които съм правила през целия си живот“.

Тя споделя и детайли: „Седях на пода и сгъвах суитшърти. И свалих пръстена и го сложих до себе си на пода, като мислех, че ще е в безопасност. И така, трябваше да кача нещо на горен рафт в гардероба си и когато слязох, стъпих върху пръстена.“

Кортни продължава: „Плаках истерично в гардеробната си в продължение на часове. И тогава се обадих на Травис и му казах: „Направих нещо наистина, много лошо“.

Оказва се обаче, че 46-годишният годеник на риалити звездата не се е притеснил особено и е приел случката доста спокойно. „Но мен това ме доведе до нервен срив. Съсипах най-красивото нещо в целия ми живот“, допълва Кортни.

В разговора тя добавя, че се чувства допълнително виновна, като се има предвид количеството време и мисли, които барабанистът на групата The Blink-182 е вложил в избора на перфектния пръстен. „Травис е избирал дълго време камъка, той е проектирал как да изглежда бижуто…“

Рокаджията подари въпросния пръстен с овален диамант на дамата на сърцето си през октомври 2021 г., когато ѝ предложи брак, заобиколен от рози и свещи на плажа в Монтесито, Калифорния.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви