Къмпинг Градина

Лятото тази година започва още на 13 май – когато и “Къмпинг Градина” ще отвори своите врати за всички морски ентусиасти, които нямат търпение да се насладят на първите слънчеви лъчи от плажа.

Луксозният къмпинг, който от години радва поколения къмпингари и ценители на качествената морска почивка, тази година ще започне да посреща първите си гости още от 13 май, а официалното откриване на сезона е планирано за 28 май.

Силен летен туристически сезон с 9 милиона чуждестранни туристи очакват от бранша. Това заяви Румен Драганов от Института за оценка и анализи в туризма.

Според него войната в Украйна няма да навреди на сезона у нас, тъй като през последните години на пандемия руските и украинските туристи са представлявали около 5% от чуждестранните посетители на курортите ни. Тази година с възстановяването на чартърните полети се очакват големи групи туристи от Великобритания, Ирландия, Бенелюкс, Чехия и Полша. Министерството на туризма прави опити да привлече гости и от Персийския залив, каза Драганов.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви