Нина Николина

Митове, легенди, истории, разказани по модерен начин от гласа, който няма как да сбъркате. Това е NINA NIKOLINA Jazz & Traditions.

В Концерта ще бъдат представени за първи път новите песни, които ще бъдат включени в предстоящия музикален албум Jazz and traditions Vol.2

Публиката ще се наслади на български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

На сцената с Нина Николина ще бъдат Калин Вельов – барабани и перкусии, Мартин Ташев – тромпет и вокал, Мирослав Турийски – клавишни, Таня Първанова – вокал. Концертът ще включва освен новите песни в репертоара на певицата, и класическите примери от хитовете на българския фолклор като „Излел е Дельо“, „Лале ли си, зюмбюл ли си“, „Назад, назад, моме Калино“, „Майстор Манол“, „Свети Георги“, „Пуста младост“, „Еленко”, „Катерино Моме“, „Гюл девойкя“, представени в модерен микс от етно и джаз.

Нина Николина

Публиката ще чуе още песните „Ти“ – хит на десетилетието, който звучи като саундтрак на холивудските филми, ползващи българските народни песни, и македонската народната песен „Яна“.

11 май -20ч- клуб Модерен театър Билети на касата на НХК и на място в деня на концерта 30 Мин преди началото. За резервация и повече информация тел.0894898098

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви