Наставникът на „Черноморец“ Васил Евтимов заяви след последния мач за сезона и отпадането на отбора му, че се гордее със своите момчета.

„Казах на момчетата, че се гордея с тях. Страшно съм доволен от тях. Просто е трудно да играеш три мача за седмица, когато имаш само шест човека на разположение. Андрей Иванов беше най-добрият играч на България за април и направи уникални мачове, просто днес беше изморен. Аз не мога да му кажа „защо не играеш?“.

Днес двама играчи играха добре – Тихомир Желев и Георги Боянов. Аз след миналия мач казах, че Желев няма как да вкара само три точки и той избухна с 8 тройки. Когато кажа, че той е най-добрият стрелец в България, аз наистина го мисля и днес го доказа.

Казах на момчетата, че искам да излязат с високо вдигната глава. Няма отбор в България, който да играе с толкова малко хора и да има успехите, които ние имахме тази година. Страшно съм доволен, независимо какво ще стане догодина.

Всичко за бъдещето зависи от нашето ръководство – какво те искат да направят за догодина. Мисля, че стъпката може да бъде направена. Всички сме си взели поуки, нещата, които станаха, се надявам да не се повтарят догодина. Това трябва да се оправи на всяка цена.

Искам да поздравя публиката в Бургас, защото те ни подкрепяха до последно. Това казах и на един от младите играчи – не ме интересува резултатът, искам да играят до последно. Просто исках те да се стараят, за да знаят всички в залата и пред телевизорите, че моите момчета са си оставили сърцата на терена.

Мисля, че след този сезон съм по-добър треньор. Има много неща, на които да се уча. Старая се и се развивам, надявам се догодина да съм по-добър.“

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви