Остани

Дългоочакваната премиера на видеото към „Остани“ бе на експозиционен център „Флора“, Бургас. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас и бе ексклузивно представен на едно от най-значимите събития за града – откриването на 37-то издание на Националната изложба на цветя „Флора Бургас“ 2022 г. Мария Мутафчиева, Тони Димитров и RIA представиха лично песента и клипа към нея.

„Остани“ покори върховете на най-престижните музикални класации в България още с представянето си.

В настоящия момент е най-излъчваната песен по БГ Радио. Мери написа песента, провокирана от абсурда на съвремието ни.

„С Тони Димитрова и RIA създадохме нещо наистина ново във вокално отношение. За представянето в Бургас бяхме подготвили специална версия на песента, под вещия съпровод на китарата на Миро.

Благодаря на всички приятели и съученици, които дойдоха, донесоха ни цветя, подкрепа и обич! Благодаря на БНР Бургас и на Математическата гимназия, която с Миро сме завършили, за уважението и букетите за мен, Тони и RIA! Благодарни сме на Общината за съфинансирането на видеото. Работихме с творческия тандем Васил Стефанов / Стефка Николова.

Снимахме на култови за града места и на още няколко интересни дестинации. Получи се изключително красиво видео. Както каза заместник-кметът с ресор „Култура“ Диана Саватева: „Това е клип с двойна употреба. В него звучат три красиви женски гласа, но заедно с това е една невероятна реклама на Бургас!““ – разказва Мария Мутафчиева.

Тони Димитрова споделя: “Благодаря за чудната песен! Благодаря на всички, които вярват в нас и ни подкрепят, на Васко и Стефи, че обличат песните ни с живот! С Мери винаги сме имали уважение една към друга. Аз съм я кръстила „дълбоководница“ – тя търси екзистенциалния смисъл. Животът е и тъга, и сълза, и усмивка. Когато няма кой да ти каже „остани“ и ти няма на кого да го кажеш, тогава си е тъга.  Аз вярвам в чистата и светла тъга, но повече вярвам в усмивката!“

„Благодарна съм за възможността да се включа в „Остани“! Аз съм по-младото попълнение сред вече изявените музиканти Мери и Тони Димитрова. Усещам се, сякаш представям гласа на новото поколение. И ние също имаме нужда някой да ни каже „остани“. Успех на песента и видеоклипа към нея!“ – добавя RIA.

Можете да чуете „Остани“ на всички музикални платформи в Интернет: https://lnk.to/-Ostani

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви