новолуние
Пожелайте си всичко

Овен

Вътрешна сила, спонтанна енергия, самочувствие

През май у Овена ще се събуди желанието за срещи с нови хора. Следователно ангажиментът към работата по-скоро ще отстъпи и ще се отправите към нови преживявания. Можете да очаквате да се срещнете с много нови хора от различни култури, които ще внесат много вълнение и нов мироглед в живота ви. Както се казва, най-хубавите неща са непланираните, а този период директно насърчава спонтанните решения. Затова се възползвайте максимално и се опитайте да правите това, което интуицията ви подсказва от известно време; можете да преживеете нещо невъобразимо.

С идването на този месец, енергията на Овена непрекъснато ще се увеличава. Благодарение на красивото време може да се почувствате демотивирани в работата и ще предпочетете да се концентрирате върху свободното си време. Не се опитвайте да се борите с това, тъй като ще се почувствате щастливи само ако задоволите нуждите си. Ако все пак искате да работите върху кариерата си, опитайте се да се свържете с колега, който ще се радва да прекара време си с вас.
Май е и месецът на любовта. Ако имате партньор, ще искате да прекарате повече време с него или нея. Ако обаче сте неангажирани, се пазете от депресията, която може да се появи.

Телец

Силен и упорит, но практичен и решителен

Май събужда в Телец огромно желание за любов и физически контакт. В същото време през този месец може да се сблъскате с преувеличена нужда да контролирате и присвоявате партньора си, което определено не е желателно и, напротив, може да доведе до разочарование. Затова се отървете от склонността си към притежание, дайте пространство на партньора си и се насладете на моментите, прекарани заедно. През този период ще се събуди нова жизнена енергия и ще се открият нови възможности за личностно израстване, така че действайте и не се обезкуражавайте от нищо.

През май Телците ще възвърнат увереността си във всички аспекти на живота, благодарение на влиянието на Слънцето. Затова това е чудесно време да се върнете към неща, които сте избягвали, защото сте мислили, че не сте достатъчно добри за тях. Този път може да бъдете много приятно изненадани. Ще бъдете независими и леко егоцентрични, така че ще е по-добре да се грижите сами за нещата.
Тази звезда също така дава способност на хората да покоряват и управляват другите. По-подходящо време за мислене за деца може да не дойде тази година. В същото време се опитайте да поддържате добри отношения с тях.

Близнаци

Комуникативен и учтив характер с чувство за хумор и креативност

Май ще бъде фокусиран основно върху взаимоотношенията. Най-накрая ще намерите хармония и емоциите ви ще се стабилизират. Постепенно способността за съпричастност към другите и адаптиране на комуникацията към чувствата на другите ще се засили. Ето защо ще можете да върнете на своя страна онези, които са се отдалечили от вас за известно време, и ще намерите общ език. През това време Близнаците ще бъдат склонни към зависимости, така че внимавайте какво правите и дали не ви претоварва.

През май Близнаците ще се опитат да компенсират обкръжението си за конфликтите, които са провокирали през предходните месеци. Благодарение на Венера ще върви като масло – ще ви даде търпение, отдаденост и безкористност. Но не очаквайте да поправите всичко с няколко мили думи. Някои отношения просто са твърде разрушени. Тази планета също ще ви настигне по отношение на парите. Често ще сте склонни да правите огромни покупки на неща, които всъщност няма да използвате. Вашето обкръжение може да забележи това и мнозина няма да се посрамят да обсъдят вашите наклонности с другите.

Рак

Емоционален, но с отзивчив характер, капризен и сдържан

През май Ракът ще се сблъска с проблеми в отношенията, които се трупат от дълго време. Малките намеци, които сте пренебрегвали, ще излязат на повърхността и ще се превърнат в по-сериозни проблеми и ще трябва да бъдат решени. През това време обаче тези неща ще ви уморят и ще се поколебаете. Но не е необходимо да решавате всичко наведнъж; важно е поне да започнете промените стъпка по стъпка. Ако нямате партньор, този период няма да е най-добрият за установяване на нови връзки; използвайте го повече, за да разберете своите мечти и нужди.

През май Марс ще се отрази негативно на всички, които са родени в този знак. Ще имате склонност да заобикаляте проблемите, като ги отлагате и решавате по-късно.
От друга страна, вашият защитен инстинкт ще бъде по-силен от обикновено. Ако някой от близките ви е застрашен, вие ще го защитите на всяка цена и няма да се поколебаете да използвате дори физическа сила. Обаче тези от вас, които ще се опитат да потиснат чувствата си, ще постигнат само неоправдан гняв.

Лъв

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

През май Лъв ще започне да мисли за семейството си. Това ще бъде придружено от желание за задълбочаване на връзката с партньора и децата. Всичко останало в този период ще отстъпи и вие ще се съсредоточите само върху семейството си и тяхното щастие. Това ще ви направи перфектния партньор и родител. Ако все още нямате семейство, този месец е идеалното време да се запознаете и да създадете сериозни отношения. Затова се възползвайте от тази възможност, отидете сред хората, отворете се за нови преживявания и бъдете себе си, очакват ви приятни моменти.

Май може да бъде зает за Лъвовете, особено когато става въпрос за семейството. Хороскопът показва, че може да се случи нещо, което да промени живота ви. Ще бъде месец на любовта; възможно е да получите някои страхотни новини за нечий брак или бременност. Независимо дали участвате вие ​​или друг член на семейството, не се страхувайте да се зарадвате.
Като цяло този месец ще бъде пълен с щастие и мир за вас, така че ще сте склонни да забравяте за работа или училище и вместо това ще се наслаждавате на времето си, занимавайки се с дейности на открито.

Дева

Внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

Май ще бъде труден месец за Девата. Особено в сферата на кариерата има много препятствия, които ще трябва да преодолеете. Няма да е лесно, но ще се справите. С вашето търпение, което определено няма да ви липсва този месец, можете да направите много и освен това ще натрупате ценен опит, който да използвате по-късно в работата. Но в една връзка ще се борите със страха от искреност, който може да се върне като бумеранг по-късно. Ако има нещо, което не ви харесва, го кажете сега и не чакайте.

Май месец Девите ще бъдат под значителното влияние на Юпитер.Той ще отговаря за неутолимата ви жажда за нова информация.Курсове за неща,които трябва да сте научили отдавна,може да се окажат правилното нещо.Освен това новопридобитата информация може да ви помогне да се представите по-добре от вашите колеги по време на работа.
Що се отнася до семейството,вие сте склонни да се отнасяте много внимателно към всички и да правите всичко възможно, за да избегнете конфликти.Въпреки това, понякога ще бъде по-добре да казвате нещата направо – по този начин можете значително да ускорите тяхното решение.

Везни

Справедливост, съчувствие, хармония и интелект

Май ще донесе любов и страст в живота на везните. Онези от вас които са във връзка може да очакват да разпалят искрата отново. Ще се чувствате сякаш отново сте влюбени и отново ще копнеете един за друг. Оставете се на течението на тази енергия. Опитайте да направите резервация в курорт само за вас двамата и не оставяйте нищо да ви безпокои. Ако сте сами предстои ви период изпълнен с флиртуване и безсънни нощи. Харизмата ви ще блести отдалече и ще омайвате почти всеки на който просто сте се усмихнали.

Ще просперирате във всички аспекти на живота, благодарение на Венера. Тези, които са във връзка ще се радват на вниманието на партньорите си, които ще почувстват необходимостта да се грижат за тях и да ги правят щастливи винаги. Тези, които нямат партньор ще се радват на повишен интерес от противоположния пол, което ще повдигне самочувствието им.
Грижете се добре за здравето си, особено в края на Май. Трябва да намалите консумацията на алкохол, тъй като следващото пълнолуние във Везни може да причини някои здравословни проблеми за бъбреците. Ако желаете, чаша вино може, но по-добре отложете партитата и тържествата за следващия месец.

Скорпион

Наблюдателен боец, предвидлив и съпричастен към другите

Май ще бъде време за любов и любовни връзки. Скорпионите може да използват този прекрасен период да заведат любимите си на почивка, понеже това ще е уникална възможност да прекарате хубави моменти заедно. Онези които нямат партньор ще имат голям шанс през този месец да срещнат правилния за тях човек. През май няма да има проблеми за разрешаване и ще можете да се насладите на настоящия момент. Заради това от вас ще струи положителна енергия която ще удиви хората около вас.

Ще се чувствате отлично във връзката с партньора си през Май. Излезте с него / нея извън града за уикенда или се поглезете и направете приятна и спокойна вечер в СПА център и се отпуснете. Скорпиони, които нямат партньор до себе си, ще се радват на внимание, когато излизат, тъй като благодарение на влиянието на Венера,ще бъдат обгрижвани и никой няма да може да им откаже.
Ще се справяте много добре и на работа. Идеите просто се появяват и вие ще грабнете възможността и ще продължите напред и ще успеете. Само внимавайте да не бъдете прекалено безмилостни и егоцентрични.

Стрелец

Целенасочени, енергични и изпълнени с желания и усилия

Май ще бъде за вас месец за личностно развитие. Стрелците ще изострят всичките си сетива, което ще им помогне се ориентират във всички аспекти от живота им, особено във връзките си. Ще сте отворени за нови информация и преживявания. Все пак е възможно да изглеждате твърде чувствителни в някои ситуации, което може да отблъсне партньора ви. Най-добрия подход за вас е да оставите емоциите си да текат спокойно и да ги наблюдавате внимателно преди да правите заключения. Това може да ви помогне да прогресирате в живота си. През този период ще подредите приоритетите и целите си и ще ги следвате.

Май месец Стрелците, под влиянието на Юпитер, ще имат преувеличени очаквания за живота. Вероятно ще очаквате максимално внимание и грижи от партньора си, но може да сте разочаровани. Вашият партньор ви се доверява и знае, че няма нужда да се притеснявате за вас, защото можете да се справите сами с всичко.
Този месец също е идеалният момент да помислите за вредните си навици и да започнете да се борите с тях. Въпреки че в началото може да изглежда непостижимо, това със сигурност ще накара вас и вашето по-добро аз да продължите напред.

Козирог

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

Май ще донесе на козирога самоувереност и големи амбиции. Ще успеете да постигнете всички цели, които сте си поставили, и нищо няма да ви се опре. Ще сте център на вниманието на другите и няма да ви интересува дали те говорят за вас хубави неща или не, просто ще искате да сте темата на техните разговори. Поведението ви, концентирано върху самите вас, ще предизвика спор с близък ваш приятел, за което ще съжалявате впоследствие. Най-доброто нещо което можете да направите през този месец е да се затворите в собствен балон и просто да се фокусирате върху целите си. Ще е добре да включите малко упражнения в графика си, за които тялото ви се отблагодари след това.

Май месец Козирозите може да постигнат целите си по-бързо. Въпреки че календарната година е едва на половината, бихте искали вече да сте постигнали всичко, което сте определили за тази година благодарение на влиянието на Марс. Ще бъдете твърди към себе си и останалите и ако някой се изправи срещу вас, това ще доведе до неприятен спор. Ще се убедите обаче, че сте прави и няма да искате да чуете други мнения.
Единствената разсеяност от напредъка ще бъде собсвената ви липса на внимание. Поради излишната енергия, няма да можете да седите известно време и ще преминете от едно към друго, без да завършите нито едно.

Водолей

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

Май ще провокира противоречиви чувства във водолея. В личния си живот ще стигнете до кръстопът и няма да знаете накъде да тръгнете. Най-силно ще ви тормози любовния ви живот. Ще започнете да се питате дали сте с правилния партньор и ще започнат да изплуват спомени от предишната ви любов, и ще започнете да ги сравнявате помежду им. Трябва да се опитате да намерите вътрешно равновесие и да се изключите замалко. Разходка в гората, чист въздух и малко упражнения са ви дойдат добре. Ще се почувствате презаредени също и когато сте сред други хора, затова поканете някой от приятелите си на чаша вино и се позабавлявайте заедно.

През този месец може да има хаос във връзките ви. Обожавате партньора си, но дори и така често ще сте склонни да се връщате към последната си връзка и да се чудите какво сте сгрешили. Връзката с бившия ви не е най-добрата и бихте искали да промените това.
Ще имате надеждно възприемане върху фазите на Луната. Това ще повлияе на настроението ви, ангажираността ви в работата и здравето ви. Ще бъдете особено податливи на болки в ставите, а кожата ви също ще бъде чувствителна. Затова не се колебайте да инвестирате в качествени лосиони за тяло и витамини.

Риби

Скромен и чувствителен зодиакален знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение

През май ще се чувствате изпълнени с любов. Това е защото месеца ще донесе доста нежност и обич. Този месец е идеален за срещи с нови хора и укрепване на настоящата ви връзка. Благодарение на естествения си чар ще привличате вниманието на другите хора, които ще се чувстват сигурни с вас. Имате също и удивителна способност за съчувствие, затова ще сте опора за всеки, който има нужда от подкрепа. Да помагате на другите ще ви донесе удовлетворение, но също и ви помага да подредите мислите си. Може да стигнете до някои заключения относно връзката с партньора ви.

Май е месец на любовта за мнозина и със сигурност няма да бъде по-различен за Рибите. Естествено, ще бъдете възхитени, но ако партньорът ви ви разочарова, начинът, по който се справяте с него, може да покаже много за естеството на връзката ви, което може да не сте признавали дълго време. Следователно това е отлична възможност да спрете за известно време и да помислите дали сте доволни от връзката си или не.
Този период също може да донесе угризения за миналото. Не бива да се ровите твърде дълбоко в него, а по-скоро да гледате напред.

Източник: https://www.khoroskop.com/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви