spice-muzic-festival

За феновете на хубавата музика, бирата и забавленията. И тази година Бургас ще бъде отново фестивална дестинация. Много забавления и приятни изненади очакват жителите и гостите на града.

Организаторите от „Fest Team”открехнаха завесата с малка част от предстоящите изненади.

На 5,6 и 7август двете сцени до Морска гара в пристанище Бургас, ще бъдат взривени от „Spice musik festival”. Бургазлии ще се срещнат с едни от най-емблематичните певци и групи в историята на поп музиката.

Gipsy Kings, Arash, Bellini, Chimo Bayo, Dario G, Heather Small -the Voice of M people, Liberty X, Loft, Loona, Los del Rio, Magic Affai, D.J Sach, Touch and Go, Boney M Experience, Fab Morvan aka Milli Vanilli, Kaoma, The Weather Girls and Otovan, са първите потвърдени имена, които ще разтърсят морския град в три поредни, незабравими нощи.

На 12 август на сцената ще се качат „шефилдската четворка“ на култовата банда „Arctic monkey”. Групата гостува за първи път на родна земя, а бургазлии ще имат честта първи да се насладят на музикалните им хитове.

За първи път у нас пристига и хитовия американски изпълнител Jason Derulo.

Янкито сменя ACAPULCO от актуалния си сингъл и видео с повече от 25 милиона гледания в You tube, с друга морска дестинация и акостира на пристанище Бургас за първия си концерт у нас.

Американецът е признат за истински „музикален хамелеон“. Освен със забележителните си музикални успехи в поп, r’nb, хип-хопа и соул музиката, той стои еднакво добре и в класически колаборации със Stevie Wonder и Keth Urban, както и в дуети със  съвременни изпълнители – Demi Lovato, Tesher, Adam Levine и Nicki Minaj.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви