Крадец
Крадец

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на три електрически трифазни мотори, монофазен трансформатор от зарядна станция за зареждане на акумулатори, както и около 50 метра удължител / всичко на обща стойност 1 200 лв./, осъществена за времето от 22.04.т.г. до 25.04.т.г., чрез взломяването на прозорец от помещение, обособено за ремонт на автомобили, разположено срещу бл. 14 в ж.к. „Меден Рудник“.

Това е 16-годишен криминално проявен бургазлия от кв. „Победа“, който направил пълни самопризнания. Части от откраднатите вещи са открити в пункт за метални отпадъци, откъдето са иззети. Работата по случая продължава.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление – Бургас по отношение кражбата на няколко на брой, различни по вид ръчни и електрически инструменти, детска електрическа тротинетка, метална разгъваема стълба и чифт слънцезащитни очила, осъществена от частна къща, разположена в с. Маринка, е установен и задържан извършителя на деянието.

Това е 38-годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания. Откраднатите вещи са намерени и иззети. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Служители от Второ Районно управление – Бургас установили извършителите на кражбата на  десет стержени, около 70 алуминиеви шпули и около 80 дискови ножове за рязане на хилзени на обща стойност около 23 000 лв., осъществена чрез счупването на прозорец от цех за производство на хилзени на завод «Кох-и-ноор Хемусмарк» АД, разположен на бул. „Янко Комитов“, за времето от 20.04.т.г. до 26.04.т.г. .

Това са петима мъже от Сливен на възраст от 16 до 31 години, които направили пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви