Джиджи Хадид изглежда зашеметяващо добре в ново игриво видео от новата кампания на марката за бански Frankies Bikinis.

27-годишната блондинка показа спиращи дъха нови модели бански, които са част от емблематичната марка и за чийто дизайн тя самата е сътрудничила.

Джиджи е помогнала за кампанията на приятелката си от детството – Франческа Айело, която е основател и креативен директор на бранда за бански, който може да се похвали с 1,2 милиона последователи в Instagram.

Именно в социалната медия бяха качени и снимките на супермодела и нейната приятелка, демонстриращи новите модели бански.

Въпросните бански, които Джиджи е проектирала, са вдъхновени най-вече от живота ѝ в Пенсилвания, както и от нейната едногодишна дъщеря Кай.

„Вдъхновението за тази колекция наистина беше съсредоточено около времето на Джиджи, прекарано в семейния ѝ дом в Пенсилвания, и всички спомени, създадени там с приятели и семейство“, казва пред Page Six основателката на марката Франческа Айело.

„Колекцията беше съсредоточена около семейството, носталгията, спомените и майчинството“.

Банските, които Хадид е измислила, включват нюансите на жълто и бебешкосиньо, както и романтични детайли като волани и капси – всички закачливи по момичешки.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви