Съчетаването на ярки и неутрални цветове е идеална комбинация за пролетта. Неоново жълто и бежово, зелено и бяло, прахообразно синьо и кафяво – има толкова много печеливши двойки, с които да експериментирате.

Ето шест лесни пролетни комбинации

Гащеризон и цветни обувки

Може би ще си кажете, че гащеризоните с дълъг ръкав изглеждат като работно облекло, но ни изслушайте. Всъщност, тази дреха започва да придобива все по-голяма слава сред любителите на различния уличен стил, и то с добра причина.

Гащеризонът е удобен, не изисква голямо мислене относно комбинацията с други дрехи и предлага бързо решение за времето, когато закъснявате. Просто го обличате, закопчавате и сте готови.

Ако искате да бъдете по-различни от останалите, добавете малко цвят към облеклото си. Сложете цветни обувки, независимо от тяхната височина. Може да изберете любимите си маратонки, пантофки или дори токчета, с които със сигурност ще привлечете вниманието.

Ярка риза и неутрални панталони

Риза и панталон – комбинацията, която никога няма да остарее. Въпреки че в миналото тя е била запазена само за господата, в наши дни виждаме все повече дами да се възползват от повечето си права и да носят дрехи от гардероба на мъжа си.

Напоследък на червения килим виждаме все повече жени да избират костюми или пък комбинацията от риза и панталон, залагайки на удобството, което понякога може да липсва при носенето на рокля или пола.

Тази пролет обаче е време да променим класиката и да вкараме малко цвят в нея. Изберете овърсайз цветна риза, която може дори да закупите от мъжката секция. Комбинирайте я със сив или черен широк панталон. Може да загащите ризата в панталона или да я оставите свободно навън. Изборът е лично ваш.

Риза с щампа и карго панталон

Щампите са една от тенденциите от миналото, които се завръщат в наши дни. Ризите с късия ръкав пък, макар и не по вкуса на всеки, са тук, за да останат.

Комбинацията от тези два стила ще бъде една от водещите през пролетта и бъдете готови да я виждате навсякъде. Ако нямате подобна риза, незабавно се насочете към най-близкия магазин за дрехи.

С какво обаче да я съчетаете? Карго панталоните са добро решение в тази ситуация. Това са свободни панталони, които в миналото са използвани от армията или от работниците по строежите. Сега обаче влизат с пълна сила в модните тенденции и са чудесен избор за пролетта.

Бяла макси рокля и тренчкот

Пролетта без рокля е като лятото без море. Двете неща просто не са съвместими. Топлото време ни кара да се отдадем на малко повече свободни тоалети, доставящи ни необходимото количество прохлада, а макси роклите са едно от тези спасения. Достатъчно дълги, че да не ни е студено сутрин или вечер, но и достатъчно леки, за да не ни е горещо през деня.

Бялата макси рокля не е нещо революционно, но пък е красиво. Класика, която не остарява и не омръзва. Ако смятате, че е твърде обикновен тоалет, добавете тренчкот. Той ще промени визията ви и ще бъде добър помощник, ако променливото време реши рязко да понижи температурите.

Двоен деним и бели маратонки

Дънки. Това е достатъчно, според нас. Дънковите модели са като котките – имат девет живота и никога не може да се отървем от тях. Сигурни сме, че в гардероба си имате поне едно дънково яке и безброй дънки, чиито цветове варират от класическото синьо до яркорозово.

Като големи почитатели на денима, препоръчваме тази пролет да заложите на него и то в големи количества. Комбинацията от сини дънки със синя дънкова риза никак не е скучна, още повече ако добавите и бели маратонки. Идеален тоалет за ежедневието, който не изисква твърде много обмисляне и съчетаване.

Поло и минипола

Да, пролетта е слънце и зеленина, но тя също е дъжд и студ. Променливото време ни кара все още да запазим част от по-дебелите си дрехи, като пуловерите с висока яка са на първа линия в гардероба. Те са чудесни за моментите, когато навън е студено, но пък не искаме да носим яке, защото сме наясно, че температурите може изведнъж да се повишат.

Леко дебелият пуловер може да съчетаете с минипола, създавайки стил, популярен сред американските колежанки. Малко странна комбинация, но със сигурност е нещо различно и не се среща често по нашите улици. Така че, бъдете убедени, че ще привлечете вниманието.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви