Маите и прецизният им хороскоп
Маите и прецизният им хороскоп

Маите са известни със своите математически и астрономически знания. Зодиакът им е създаден на базата на лунния календар и има 13 зодиакални знака, свързани с различни животни (сокол, ягуар, лисица и др.). Изчисляването на личното животно, според хороскопа на маите, е обвързано с датата на раждане.

Сокол (7 февруари – 6 март) – упорити, със силен дух. Знаят какво искат от живота и как да го получат. Винаги имат цел и я следват. Обичат да командват и са родени лидери. Мразят да бъдат контролирани и да изпълняват заповеди. Работят най-качествено, когато сами вземат решенията си. Интелигентни и знаещи. Твърде критични в любовта, имат нужда от партньор, който да им подхожда интелектуално. Обичат забавленията и лукса, изкарват парите си лесно. Подхождат си със змия, бухал и катерица.

Ягуар (7 март – 3 април) – съчетават сила и слабост. Решителни са и не се страхуват от предизвикателствата на живота. В същото време са безразсъдни и независими. Щедри към другите, без да искат нищо в замяна. Не обичат рутината и монотонността, често менят желанията и професиите си. Въпреки това знаят стойността на парите и промените, които правят, са за добро. Бързо се палят, но и лесно им минава. Нарцистични са и обичат да бъдат обгрижвани от партньора си. Разбират се с паун, бивол и костенурка.

Лисица (4 април – 1 май) – откликващи, лоялни, отговорни, те са харесвани и предпочитани за приятели. Изглеждат срамежливи и затворени, но бързо вземат решения и са добри слушатели. Често пренебрегват себе си заради другите. Добре работят в екип, защото са общителни. В любовта бъркат приятелството със страстта, но са лоялни към половинката си. Допадат си със змия, гущер, скорпион.

Змия (2 май – 29 май) – имат изключителен умствен потенциал. Целеустремени, постоянни, сериозни, мъдри, решителни. Отрицателни страни са гневът и жестокостта към този, който ги обезпокои. Добри учители, търговци и финансисти. Взискателни в любовта, обсебват изцяло партньора си и го контролират. Страстни и доминиращи. Разбират се с маймуна и елен.

Катерица (30 май – 26 юни) – интуитивни и плодотворни във всяка една област. Извор на много и добри идеи. Държат на приятелството, общителни и комуникативни. Добре се реализират в журналистиката и търговията. Създават здраво семейство и са перфектните половинки, но трудно се решават на обвързване. Стремят се към духовна връзка. Жените са много атрактивни. Пасват си с бухал и сокол.

Костенурка (27 юни – 25 юли) – тихи, спокойни, ведри, философски настроени. Вървят бавно и стигат далече. Упорити и умерени в очакванията си. Приемат спокойно пораженията, защото знаят, че с времето ще постигнат целите си. Сериозни и отговорни в работата си. На тях може да се разчита. В любовта често остават неразбрани и трудно допускат другите до себе си. Подхождат си със змия, бухал, катерица.

Прилеп (26 юли – 22 август) – умни и интуитивни. Имат шесто чувство и знаят на кого да се доверят и на кого – не. Рядко правят грешки в избора и решенията си, а рисковете които поемат, са оправдани. Неуморни в работата, справят се с лекота със задачи, които отчайват другите. Родени лидери. Работят добре, когато са оставени на спокойствие. Имат впечатляваща външност, весел характер и са оптимисти по природа. Лесно намират партньор и държат на верността. Добре си пасват с паун, катерица, змия.

Скорпион (23 август – 19 септември) – имат невероятна памет и са много злопаметни. В същото време са харизматични, аналитични и имат чувство за детайлите. Верни приятели са. Могат да се реализират в много сфери и то успешно, тъй като са добри организатори. Верни в любовта, не обичат изневярата. Много ревниви. Разбират се с лисица и гущер.

Елен (20 септември – 17 октомври) – чувствителни и креативни. Нежни, спокойни и свободолюбиви. Нуждаят се от връзка с природата. Не обичат затворените пространства, затова им допадат професии, свързани с повече свобода. Влагат въображение в работата си. Винаги влюбени, имат нужда да отдават чувствата си на партньора си. Допадат си със змия, маймуна, костенурка.

Бухал (18 октомври – 14 ноември) – далновидни и интуитивни. Ненавиждат лъжците и трудно можете да ги измамите. Честни и отговорни, те са перфектните колеги в работата. Чудесно се справя с професии, в които е важна интуицията. Организирани са и изпипват детайлите. В любовта са верни, но изискват същото и от партньора си. Като по-млади са по-свободомислещи, а с възрастта улягат. Подхождат си със сокол, паун, катерица.

Паун (15 ноември – 12 декември) – обичат да са център на внимание. Екстравагантни, оригинални, елегантни. Нуждаят се от чуждото одобрение. Не обичат критиките. Харесват предизвикателствата и се стремят към високи цели, отстранявайки конкуренцията. Често заемат високи постове. В любовта не обичат монотонността. Инициативни са и търсят силен партньор, който да им подхожда. Разбират се с костенурка, прилеп и ягуар.

Гущер (13 декември – 9 януари) – приятелски настроени, радват се на чуждите успехи и обичат да помагат. Понякога твърде много говорят и по-малко действат. Комуникативни и общителни, обичат да работят с ума си и харесват професии, които изискват силна концентрация и анализаторски способности. Добре се справят в областта на науката. В любовта са предани, но държат на свободата си. Подхождат си с костенурка и скорпион.

Маймуна (10 януари – 6 февруари) – притежават самоирония, стремят се от рано към независимост. Неспокойни по дух, обичат пътешествията, новите места и новите хора. Понякога се държат странно и са непостоянни, а това пречи в професионалната им реализация. Обичат да флиртуват, харесват изненадите и често сменят партньорите си. Сродна душа могат да намерят сред змиите и пауните.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви