Дрехи, обувки и аксесоари в по-ярки и наситени тонове. Това е една от многото пролетни тенденции, които трябва да следваме.

Тя е вдъхновена от пъстротата на цветята и принтовете с тях, които винаги ще са актуални. Но може да се каже, че има свой контратренд. Става дума за пастелните тонове, които също могат да намерят място в новия ни гардероб.

Пастелните цветове са универсални и се използват навсякъде. Те могат да присъстват в стила ни на обличане, в интериора на дома, офиса или пък в декорацията на нашата градина.

Те са от онези пролетни тенденции, които биха се харесали на всеки. Внасят свежест и същевременно не са твърде биещи на очи. Меки, неутрални, те могат да влизат в най-различни комбинации.

Смята се, че всеки от пастелните цветове е създаден от основен ярък тон, който допълнително е омекотен чрез добавянето на определено количество бял цвят.

Пролетните тенденции карат много жени да се развихрят. На много им е писнало от скучните монохромни модели, които са носели през зимата.

Да не говорим за сивото и черното, което присъства в най-голям процент в ежедневните им аутфити. Затова е време за „пастелна промяна“.

Ако имате яркорозово сако или блуза, то си купете контрамодели в пастелен вариант на този тон. По същия начин, ако сте заложили на гащеризон в мастиленосин цвят, то си купете тънък панталон в небесносиньо.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви