Нова  боксова зала отвори врати в  бургаския комплекс Меден рудник.

До сега най-големият квартал в морския град не разполагаше със зала за специализирани бойни спортове.

Немислимо и несериозно е  квартал наброяващ над сто хиляди души без специализирана зала за бойни изкуства. В комплекса живеят много млади хора, което предполага и голям брой почитатели увлечени от най-популярния спорт – бокса.  С откриването на клуба този проблем е решен, а желаещите да  усвояват и практикуват бойния спорт ще имат пълната възможност и добри условия да осъществят мечтата си.

Идеята се ражда след дълги консултации със специалисти в областта на спорта, допитвания до активно спортуващи граждани и изследване на обществените нагласи.

Репортер на BuragsNews посети спортния център, който е изграден изцяло по европейски стандарт.

„Роял клуб“ разполага със съвременни  машини за загряване и разгрявка, кардио уреди, боксови круши,  модерен боксов ринг и  бани за след тренировка . За спортуващите се грижат двама професионални треньори. Внимание се обръща на спортуващите от всякакви възрастови групи и пол. Има времеви график, в който се провеждат тренировки за всички и групови тренировки. За желаещите да практикуват силовия спорт дами, са предвидени два часа усилено натоварване.

Професионални тренери се грижат за спортуващите, които са  разделени по групи. Така по-възрастните и любителите спортисти, ще могат да се занимават със своето хоби за здраве, тонус и отслабване – бокс за всички.  Другите, които целят професионално развитие, ще имат възможност да тренират в група с по-натоварена програма.

„Приоритет е всеки един трениращ да постигне желаните резултати, съобразени със здравословните и физическите му възможности. Имаме желанието да осъществим идеята Бургас да стане фактор в бокса. Градът ни е давал много таланти, като започнем от киното, музиката, политиката и стигнем до спорта. Има състезатели с възможности, но те трябва да бъдат открити в процес на работа с тях“, обяснява единият от треньорите.

Спортния център се намира до блок 482 в жилищния квартал и е отворен за желаещите всеки ден от 8 сутринта до 20.30 вечерта.

 

14 КОМЕНТАРИ

 1. На кой е залата? Иначе трябваше одавна да има такава в меден рудни . Това е най-големия квартал а няма една свястна зала.Браво все такива хубави работи да чуваме за нашия изгустирал град

 2. САМО ТОВА НИ ЛИПСВА КАК ДА ИЗЛИЗАТ ОТ НЕЯ НОВИ НАДЪХАНИ БАТКИ И ДА БИЯТ ХОРАТА ПО УЛИЦИТЕ!!!

 3. Taz zala ne e li na joro na lqben 4oveka. Govore6e se 4e 6tql da otvarq takava. Umen izleze i sled Tabuto si sedna na zadnika. Sega razviva zakonen biznes ami neka evala nqma da zavijdame samo na horata. Koi kavoto mogal napravil. Vajnoto e 4e misli i za drugite

 4. Срига сте обсъждали хората ве! Кой на кой бил човек и кво направил. В Меден рудник нямаше една такава зала срамота. Комплекса ни е 100 000 души. Заличката изглежда много добре. Браво на човека!!!

 5. накрая един да се сети за наркоманите и пияндетата. вместо да ходят да се напушват по пейките барем им дойде акъла и тръгнат да тренират. меден рудник е пълен с рунгели

 6. Босори, биячи каратисти чикиджии лапачи на чурки шефа на залата е някоя ретро мутра с голям гъз и корем и тесни рамене. само криминогени ще създаваме в града

 7. Той Теодор държеше Табуто не тоя Жоро на Любен. После го направиха клуб Джентълмен ама не го държеше вече Теодорчо. Кви филми имаше с тоа бар.

 8. ХАХАХАХХАХА КВА ЗАЛА МОЖЕ ДА Е ТВА С ТИЯ МАНГАЛИ КАТ КАМБЪКА. ГЛЕДАМ ГО СНИМАЛ СЕ И ТОЙ ГОЛЯМ БОКСЬОР СТАНАЛ. ШЕ МЕ ТРЕНИРА ЕДИН ДВАЙСЕ КИЛОГРАМОВ МИНГИШ АРЕЕЕЕ

  • „Приоритет е всеки един трениращ да постигне желаните резултати, съобразени със здравословните и физическите му възможности. Имаме желанието да осъществим идеята Бургас да стане фактор в бокса. Градът ни е давал много таланти, като започнем от киното, музиката, политиката и стигнем до спорта. Има състезатели с възможности, но те трябва да бъдат открити в процес на работа с тях“, обяснява единият от треньорите. Ту-палка ти вярваш ли Камбъка да е казал такова нещо? Тоз неграмотен мангал две думи не може да състави. Това е изказ на ебати и интелигентния човек. Или камбъка е с три виши образования а ние да не знаем хахахаха???

 9. Залата е барната. Вижда се че се наляло пара в нея. Нооооооооо……..треньора кат видиш само и ти се отщява. Един дръглив циганин от комлука. Аз не бих рискувал циганяк да ми тренира лапето.

  • Ами да си намерят пиар бе! Аз ли да им търся. Пиарите не се занимават само с политика. Има и корпоративни пиари. Ще им направят една програма и ще си решат проблема. Кво се занимават с цигани? На запад така си решават проблемите. Ротшилдовите пиари им изчистиха имената и ги направиха трилионери….

 10. Да отвориш такава зала трябва да имаш имена за треньори. Какви имена има в тази? Питам за един приятел?

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви