Розова луна
Розова луна

Розовата Луна ще изгрее на 16 април в балансираните, красиви и брилянтни Везни. Този кардинален въздушен знак е известен със своята асоциация със справедливостта и свободата, насърчавайки ви да поправите грешките си, да уредите сметките си и да кажете студената и сурова истина.

Въпреки това, нека не забравяме, че този зодиакален знак се управлява от Венера – планетата на любовта, романтиката и приятелството, напомняща ви да се наслаждавате на партньорствата, които играят роля в живота ви.

Везни е знакът, който седи срещу Овен в зодиакалното колело и докато Овенът управлява „Аз“, Везни управлява „Ние“, така че нека това пълнолуние ви покаже как да се движите в мистериозния танц между двама партньори.

Това пълнолуние наистина може да повиши емоционалните залози, защото ще образува квадрат с Плутон – планетата на сътворението и унищожението, засилвайки борбата за власт. Плутон е планета, която минава под повърхността и търси в най-тъмните дълбини, за да открие истината. И когато това пълнолуние се разгръща, може да се появи променяща живота информация, особено ако сте един от тези четири зодиакални знака:

Овен: Гледате как се развива промяната във вашите отношения

Правите равносметка на вашите взаимоотношения и къде стоят те по време на това пълнолуние. Всъщност може да откриете, че една връзка достига сериозна повратна точка. Независимо дали празнувате годишнина с някой, когото обичате, или осъзнавате, че динамиката на връзката ви трябва да се промени, вие се научавате как да станете по-добър партньор и как да изберете по-добри партньори.

Рак: Приемате това, от което наистина се нуждае сърцето ви

Това пълнолуние осветява най-съкровените нужди на сърцето ви, защото се случва във вашия четвърти дом на семейни и домашни дела. Подгответе се за разкрития относно личния си живот, защото приемате това, от което се нуждаете, за да се чувствате сигурни и здрави във вашето кътче на света. Заслужавате да се чувствате обичани и разбрани на мястото, което наричате дом.

Везни: Вие се превръщате в нов човек, така че прегърнете новото си Аз

Вие не сте същият човек, който сте били в миналото и това пълнолуние може да го докаже. Опознайте кой сте извън вашите взаимоотношения, защото вие сте на първо място самостоятелна личност. Тъй като това пълнолуние ви насърчава да прегърнете връзката, без да жертвате независимостта си, е време да направите смел ход, който отразява колко сте пораснали. Изминахте много дълъг път.

Козирог: Подготвяте се за мощен ход в кариерата

Това пълнолуние може да ви разкрие важна информация. В крайна сметка то се случва във вашия 10-ти дом на репутация и публичност, насърчавайки ви да дадете всичко от себе си и да покажете на света от какво сте направени. Това пълнолуние също предизвиква промяна в кариерата ви, така че прегърнете всичко, което ви мотивира и вдъхновява да вървите към мечтите си.

Източник: https://www.edna.bg/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви