Плаж Сарафово
Плаж Сарафово

Плажът в бургаския квартал Сарафово е на път да се превърне в една от най-предпочитаните дестинации. На бреговата ивица се изграждат две нови заведения, в които да отдъхват плажуващите. Променена е визията и на заобикалящия го скат, който до миналата година беше основно затревен. Сега е засят с дръвчета и облагороден. Започва изравняването, оформянето и почистването на плажната ивица.

„Плажът ще отвори със спасители и медицински лица на 1.06.2022 година. Очакваме тази година туристите да са основно българи от бургаски регион и украински граждани.

След приключването на техническите мероприятия по обгрижването на плажната ивица започваме подредбата на шезлонгите и чадърите“, обясни пред репортер на BurgasNews концесионерът Иван Пачев.

Собственикът на плажа се похвали, че въпреки растящите цени на всичко и повишаващата се инфлация, цените на шезлонги и чадъри ще бъдат абсолютно съобразени с възможностите на летуващите.

„Мисля, че цена от 5 лева на чадър и 5 лева за шезлонг, е напълно нормална и по джоба на българските граждани. Безопасността, чистотата, комфортът и спокойствието на почиващите е наш приоритет. Стремим се да повишаваме максимално качеството на услугите в бранша. Всеки един почиващ заслужава най-доброто“, коментира Пачев.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви