Базар
Базар

Фондация „Движение на Българските майки“ – звено Бургас организира за Четиринадесети пореден път Великденски благотворителен базар, който ще се проведе в периода от 15 до 17 април 2022 г. включително, на пл.Тройката пред търговски център „Трия“ (в центъра на гр.Бургас), от 10:00 до 19:00 ч.

Заповядайте на базара, където ще откриете и ще можете да си закупите ръчно изработени сувенири и украси за предстоящите празници, с които можете да зарадвате вашите близки и едновременно с това да подкрепите нашата дейност и нашите благотворителни каузи!

 

Закупувайки ръчно изработен продукт от доброволци ни, Вие помагате на дете или семейство в нужда, чрез създаване на положителни и дълготрайни емоции сред децата (чрез екскурзии/почивки, тържества за рождени дни, посещение на зоологическа градина, детски музеи, кино, театър, сладкарница и други, както и чрез осигуряване на предмети/пособия от първа необходимост.

Събраните средства са предназначени за:
– Центъра за обществена подкрепа – гр. Бургас (ЦОП, к- с Братя Миладинови, ул. Дрин 9, тел. 056 530405)

– ЦНСТДБУ-1 (за деца без увреждания) – ж.к.Меден Рудник
– ЦНСТДМУ-2 (за деца и младежи с увреждания) – ж к. Меден Рудник
– ЦНСТ „РОНКАЛИ“ – кв. Ветрен
– ЦНСТ – с. Бата
– Деца в неравностойно положение

Фондация „Движение на българските майки“ е подготвила организацията и осъществяването на Великденски Благотворителен Базар, освен в град Бургас, така също и в град Пазарджик, на 15-ти и 16-ти април.
Повече информация относно нашата организация може да намерите на:      http://www.fdbm.org ,  а относно звено Бургас и във Facebook под името: Движение на българските майки – Бургас. 
 
Повече информация относно предстоящото събитие в Бургас, можете да откриете във Facebook на:
Нека покрай предстоящите празници бъдем още по-добри и споделим тази добрина!
 Благодарим Ви предварително, от наше име и от името на децата, за възможността информацията за базара да стигне до възможно най-много хора!
 Разчитаме на Вашето съдействие! Децата разчитат на Вас!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви