Максимус
Максимус
Максимус се завръщат като гладиатори, за да зарадват дамите на Бургас Мистър София – 2019, Георгиос Сърбинов, познат като българския Тарзан, влиза в ролята на техен предводител.
Култовата, от близкото минало, мъжка танцова група МАКСИМУС се събира в нов състав. В новата селекция има професионални танцьори, балетист, акробат и модел Момчетата са подготвили специална програма и изненадващата песен „Единствена“, посветена на жените.
Гладиаторски мотиви, сцени от джунглата и множество забавни изненади могат да очакват дамите, които ще имат привилегията да присъстват на техния спектакъл. „Тарзан настъпва с кохорта воини!“ – това каза създателят и идеолог на МАКСИМУС Иван Иванов – Айвън и допълва: „Реших да възродя формацията на оригиналната група МАКСИМУС.
Спомням си как започнахме навремето и с какъв екстаз бяхме посрещани на различните сцени. В момчетата от сегашния състав видях онзи ентусиазъм, плам и енергия, които имахме ние тогава.
Алфа звярът в джунглата на МАКСИМУС е Георгиос Сърбинов и виждам в него огромен потенциал.“ Георгиос е преподавател по физкултура в престижно, частно училище в столицата, дългогодишен фитнес треньор, планинар и популярен инфлуенсър в социалните мрежи, застъпник на ултра здравословен начин на живот, който сам подготвя и приготвя менюто си.
Освен носител на титлата „Мистър София“ 2019, той е отличен и с приза “Best Erotic Photo Model 2018”. За широката аудитория Георгиос добива популярност, като един от най-изявените лидери сред участниците в първия сезон на атрактивния реалити-формат за оцеляване по Нова ТВ „Игри на волята“, което напуска поради нараняване.
МАКСИМУС ще излязат на сцената на клуб „Модерен театър „ на 16 април /събота/ в 22ч. За резервации тел. 0894898098. Вход 10лв. ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ! ЩЕ БЪДЕ ХУБАВО!
Видяно от МАРУСЯ РУСЕВА в Петък 10:30
Въвеждане
Write to МАРУСЯ РУСЕВА

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви