Христо Шопов
Христо Шопов

Културна организация „Арт ателие” и ДКТ „Иван Димов”-гр. Хасково Представят „НЕ Е ЗА ТЕЛЕФОН” Комедия от Елин Рахнев и Лиза Шопова.

Моноспектакъл на Христо Шопов Режисьор : Лиза Шопова, Музика : Светлин Къслев, Сценография: Анелия Райкова С гласовете на: Иванка Шекерова, Николета Малчева, Димитър Атанасов, Лиза Шопова и Стелиян Николов.

Той може да изпълни всяка една фантазия, която имате.

Нищо, че животът му е на лизинг. Нищо, че е на кръстопът. Нищо, че любовта може да му изневери.

Случвало се е на всеки от нас – говорим с някого по телефона и изведнъж, когато зачеркнем дадена тема тонът на гласа на човека отсреща се променя драстично, заявявайки, че „не е за телефона“. Ние започваме да се чудим – дали човекът се притеснява, че някой го подслушва, или че по-успешно би ни обяснил казуса на живо и въобще за какво става въпрос.

Спектакълът „Не е за телефон“ ви е приготвил много смях, комични ситуации и добро настроение. Изключително иронично намигване към публиката е фактът, че спектакълът се нарича „Не е за телефон“, а на актьорът на сцената – Христо Шопов, прекарва час и 15 минути именно в това – в разговори по телефона!

„Не е за телефон“ е истинско театрално събитие, което бележи не само комедийният дебют на големия Христо Шопов, но и неговият първи моноспектакъл. Да, в „Не е за телефон“ с гласовете си участват и артисти от Драматично-куклен театър „Иван Димов“, но на сцената физически присъства единствено самият Христо Шопов.

Персонажът на Христо Шопов е един модерен привиден Супермен, който може да ви осигури всичко, от което се нуждаете. Е, животът му е на лизинг, а съдбата е готова всеки момент да му покаже кой е истинският шеф, но той продължава да вярва повече в себе си, отколкото в каквото и да е било друго. Поредицата от комични ситуации, обрати и телефонни разговори ще поддържа интереса ви през цялото време, а доброто настроение и смехът са гарантирани!

СПЕКТАКЪЛЪТ ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА 12 АПРИЛ ОТ 19ч. В ЗАЛА „ТОНЧО РУСЕВ” НА КУЛТУРЕН ДОМ НХК. БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ НА КАСАТА НА „НХК”. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИЯ ТЕЛ. 0894898098-МАРУСЯ РУСЕВА /ОРТАНИЗАТОР- АРТ АТЕЛИЕ/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви