Пасиансът на архангелите
Пасиансът на архангелите

Дългоочакваната бургаска премиера на „Пасиансът на архангелите“ на Мария Лалева ще се състои . на 14 април (четвъртък). Тя ще очаква публиката от 18 часа в зала „Ахело“ на Гранд хотел и СПА Приморец, който по традиция е домакин на ценни за града културни събития. Входът за събитието е свободен и всички са добре дошли.

Мали според класацията на „Хеликон“. Разказва за семейство,  въвлечено в поредица от конфликти, тайни, обрати, мистерии и суеверия. Историята е наситена с предизвикателства и болка. Името си творбата дължи на дарбата на главната героиня Юстиния, която гадае, редейки пасианс с тесте старинни карти. Повече, можете да научите сами от страниците на романа.

Мария Лалева е истинско явление в съвременната българска литература. Спечелва сърцата на читателите още с излизането на стихосбирките „Личен архив“ (2013) и „Не съм ви ближна“ (2016), които претърпяват няколко преиздания през годините. Още по-голяма популярност ѝ носи романът „Живот в скалите“ (2018 г.), който само за броени месеци се превръща в бестселър на годината.

По стъпките му върви и „Пасиансът на архангелите,“ който също не слиза от седмичните топ 10 класации на всички престижни вериги книжарници.

Заповядайте на бургаската премиера на „Пасиансът на архангелите“. Мария Лалева ще ви очаква от 18 часа на 14 април (четвъртък) в зала „Ахело“ на Гранд хотел и СПА Приморец.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви