За новата рекламна кампания на марката си за бельо SKIMS, Ким Кардашян привлече Хайди Клум, Алесандра Амброзио, Тайра Банкс и Кандис Суейнпоъл.

Всички те доскоро бяха част от ангелите на Victoria’s Secret, но след окачването на крилата си, се захванаха с различни начинания.

Оказва се обаче, че любовта към фотосесиите никога не изчезва и четирите дами показват защо толкова дълго време са били едни от най-горещите модели в целия свят.

Клум, Амброзио, Банкс и Суейнпоъл позират в сексапилна фотосесия, която показва новите продукти от колекцията Fits Everybody, която излезе на пазара на 4 април.

„Всяка една жена е икона. Виждам го в жените около мен – дъщерите ми, майка ми, сестрите ми. Жените, с които работя всеки ден, са икони, както и жените, с които работех по тази кампания – Тайра, Хайди, Алесандра и Кандис. Списъкът винаги продължава!“, каза Ким Кардашян пред списание People.

Четворката от супермодели показва различни модели от SKIMS, а снимките са заснети от Санди Ким и Грег Суейлс.

Колекцията от бельо включва различни цветове като наситенокафяво, носено от Тайра Банкс, до по-светли нюанси, облечени от нейните колежки. Дизайните се предлагат както в цял вариант, така и в две отделни части.

„Когато разработвахме колекцията, го правихме с намерението да създадем бельо, което да пасне идеално на всеки. За да направим това, ние актуализирахме плат, традиционно използван като „един размер за всички“ и го направихме в девет различни размера – той също така се разтяга и става два пъти по-голям от оригиналния размер без изобщо да губи форма, така че просто се прилепва към тялото ви по най-мекия и удобен начин“, казва Кардашян.

Тя допълва, че увереността идва с чувството за комфорт и по този начин всяка жена може да покаже най-добрата своя версия.

Що се отнася до това, което кара самата Ким да се чувства най-добре, тя отговаря, че това са професионалните ѝ занимания и бизнеси като SKIMS, както и личните взаимоотношения. Признава, че отделя и време за себе си, за да презареди и отново да се впусне в работа.

Алесандра Амброзио сподели пред People, че за нея е чест да бъде част от колекцията на Ким Кардашян. „Вярвам, че само другите могат да опишат човек като икона, така че никога не съм се смятала за такава. За мен икона означава да останеш верен на себе си и да се опитваш да се отнасяш с хората така, както би искал да се отнасят с теб“, казва моделката.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви