Водещи бургаски компании в строителния бранш са сред участниците на BURGAS BUSSINES AWARDS. Те са дългогодишен стаж и стоят зад десетки ключови обекти не само в Бургас, но и региона.

Участващите компании ще се борят за приза сред строителните компании и инвеститорските фирми. Организаторите разкриват кои са те с кратка част от техните визитки.

 „БГ Инвест 76″

„БГ Инвест 76“ ЕООД е компания, специализирана в строително-предприемаческата и инвестиционна дейност. Създадена преди повече от 10 години,  фирмата има успешно изградени и реализирани над 20 жилищни сгради в Бургас, Свети Влас, Китен и целия Черноморски регион.

Дружеството изпълнява своите проекти в краткосрочен план, прилагайки европейските стандарти за съвременна архитектурна визия.  „БГ Инвест 76″ ЕООД следва най-новите тенденции в строителството, като не прави компромиси с качеството.

Atlantis Bulgaria Holding

Atlantis Bulgaria Holding е строително-инвестиционна компания с над 25 години опит в индустрията. С над 110 000 кв.м. РЗП в портфолиото си фирмата има над 12 завършени проекта от затворени комплекси и къщи в Бургас.

Компанията също така развива изцяло нови квартали и инвестира в инфраструктурата на района, в който строи. Главна цел на компанията е да продължава да подобрява архитектурата и районите в град Бургас като предоставя все по-добра жилищни среда за своите клиенти.

 „Бургос Строй“

 Строителна компания Бургос Строй“ ЕООД е на пазара на недвижимите имоти от 17 години. Има завършени над 50 строителни обекта. Всички обекти на фирмата, с изключение на строящите се в момента, имат Акт образец 16.

Фирмата има издадени от Камарата на строителите удостоверения за изпълнение на строежи с обхват: „Първа група“, строежи от 2-ра до 5-та категория и „Четвърта група“, строежи от 3-та до 5-та категория.

Освен същинското строителство „Бургос Строй“ извършва всички типове проучвателни работи и планиране на строителството – проучване на терени, проектиране на жилищни сгради, търговски складове, индустриални халета, фамилни къщи и т.н.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви