Кафе с претенция
Кафе с претенция

Културна организация „Арт ателие” и Театър Българска армия Представят „ КАФЕ С ПРЕТЕНЦИЯ”

Автор: Георги Марков,Постановка: Иван Урумов, Сценография и костюми: Нина Пашова,Музика: Дони – Добрин Векилов Участват: Иван Радоев, Моньо Монев, Юлиан Вергов=

Комичният сюжет на „КАФЕ С ПРЕТЕНЦИЯ” ни пренася в София през 1966г. в апартамента на Милчо (Юлиан Вергов) – 43 годишен, началник на рекламно бюро. Намираме го там заедно с „авера му” – 43 годишния Милко (Иван Радоев).

Тече трескава подготовка в очакване на две дами, заговорени случайно през деня, на кафе по „Раковска” …

Напътствията на доста по-опитния в свалките Милчо почти вдъхват кураж на Милко, който макар и архитект е довел кариерата си до заветната длъжност „завеждащ техническата документация на службата”, а по отношение на жените е крайно неопитен.

В кулминацията на подготовката, в апартамента пристига, неканен и третият им приятел – 43 годишният Минко (Моню Монев), научен сътрудник по старобългарски. Неговото съкровено желание е да избяга от „семейния уют”, в чиито окови скоро е попаднал и да пийне с приятелите.

Тази вечер и нейната неочаквана развръзка пораждат куп нелепи и смешни ситуации. Една, на пръв поглед, непретенциозна среща, напомпана с много претенция.

СПЕКТАКЪЛЪТ ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА 5 АПРИЛ ОТ 19Ч. НА СЦЕНАТА НА КУКЛЕН ТЕАТЪР БУРГАС. БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ НА КАСАТА НА НХК. ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТЕЛ.0894/898-098-МАРУСЯ РУСЕВА –ОРГАНИЗАТОР /АРТ АТЕЛИЕ/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви