Няколко фирми ще бъдат наградени със специални призове в гала вечерта на Burgas Business Awards.

Конкретните отличия ще бъдат връчени за „Иновации в строителството“, „Старт-ъп“ компания и специална награда за „Международно здравно медиаторство“. Призовете ще се връчат на компаниите, отличили се със своите креативност и иновативност, заслужили специалното отношение на организаторите.

„Иновации в строителството“: МСС 20 ЕООД

Компанията е създадена в края на 2020 година и е първата в България, която се занимава с производство и монтаж на сглобяеми къщи, мобилни къщи и бунгала от поцинковани профили. Екипът, който избра да продължи своето развитие в България, е с над 12-годишен опит в сферата на иновативното строителство на сгради в Западна Европа.

Най – големият принос, който е доказан в много страни, е „зеленият“ ефект на този тип строителство, а именно с грижа за природата и околната среда.

„Старт-ъп компания“: Би Лайн БГ

Би Лайн БГ е онлайн платформа за продажба на допълнителни туристически услуги – атракциони, увеселителни паркове, места за забавление и отдих. Платформата селектира близките до местата за настаняване туристически обекти и предлага отстъпки от 10% до 20%. За удобство на клиента са предвидени почти всички възможни начини на безкасово плащане. В

ечният въпрос пред туристите от всички възрасти: „Какво да посетим днес?“, има много отговори и готови решения, особено с факта, че платформата предлага и услугите на Rent-a-Car със също толкова атрактивни отстъпки и то за последен клас хибридни автомобили.

За удобство на клиентите е разработена и мобилна версия, както и лесна за навигация интернет страница: www.bee-line.bg. Персонализираните за всеки обект QR кодове дават бърз и лесен достъп до предлаганите места за посещение, а необходимата сума с отстъпките се изчислява автоматично.

Би Лайн БГ съчетава съвременните технологии и методи за предлагане на туристическите услуги с желанието на хората да прекарат пълноценно свободното си време и да направят своят избор максимално бързо и лесно. Платформата работи само с коректни партньори и доставчици, които са доказали през годините своето име.

„Международно здравно медиаторство“: „Ашкън лайф“

„Ашкън лайф“ е специализирана компания за здравен туризъм, която се грижи за прецизната диагностика и хирургично лечение на пациенти от всички сфери на медицината – хирургия, ортопедия и травматология, очни заболявания, онкологични заболявания, лечение със стволови клетки, естетична хирургия, пластика на лице, присаждане на коса и други.

„Ашкън Лайф“ е основен представител на много престижни болници за лечение в градовете Истанбул и Чорлу и вече 18 години помага на хората в борбата за тяхното здраве.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви