Номинации архитеутура

Бургас винаги се е славел с исторически и съвременни емблематични сгради, зад които стоят бележити архитекти. Тази традиция ще придобие специален фокус вечерта на 14 април, от 19:00 часа в конферентния център на хотел „България“, когато едни от най-добрите и успешни фирми, представители на архитектурния бранш ще бъдат отличени в категорията СТРОИТЕЛСТВО. Конкуренцията в подкатегорията е изключително интересна и ще противопостави два от лидерите в сферата. Ето кои са те:

 „Кабано“ ООД

Фирмата е основана още през 1992 г., като за тези 30 години е изработила стотици устройствени планове и технически и работни проекти на сгради, съоръжения и пространства от всякакъв вид – административни, складови, жилищни, смесени, обществени и др.

„Стремим се да задържаме ядрото на екипа си „на пръсти“, за да сме винаги амбициозни и искащи нови върхове и постижения“, разкриват по опитните архитекти от „Кабано“.

През годините компанията винаги се е борила да повиши квалификацията и нивото на работата си с оптимизиране на работните процеси и нови софтуерни продукти, но най-вече със сплотяването на екипа.

„Обичаме да казваме, че в нашата фирма всеки е част от всеки проект, за да може всеки следващ да бъде по-добър от предходния. Славата и успехът са за целия екип“, разкриват принципите си от компанията.

„Креарх“ ЕООД

Фирмата е сред водещите в архитектурния бранш в Бургас и се слави с дузина красиви и напълно реализирани проекти. Зад успехите на „Креарх“ стои изключително квалифициран и способен екип архитекти със солиден опит и професионално отношение към всеки поет ангажимент.

„Креарх“ са експерти в покупката, строежът или обзавеждането на недвижими имоти, извършването на сделки с интелектуално собственост, включително с технологично оборудване и ноу-хау.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви