Майли Сайръс обяви, че ще издаде първия в своята музикална кариера концертен албум. Той ще носи името „Attention: Miley Live“ и ще включва записи, направени по време на нейни на живи изпълнения.

Наред с познатите хитиве на певицата, албумът ще съдържа и неиздаваните до момента песни „Attention“, „You“, както и много кавъри.

„Attention: Miley Live“ ще се появи официално този петък, 1 април.

„Фенове отдавна ме молеха за подобен албум и сега съм силно развълнувана, че той вече е факт“, сподели Майли в социалните мрежи. „Допитах се до моята публика кои песни точно би искала да включа в албума – и това е резултатът от техните желания. От любими на феновете кавъри, до някои от най-старите ми песни, както и нови композиции. И смело мога да заявя, че това не е моят лайф албум, това е нашият албум“, добавя още певицата.

И завършва с прочувственото: „Обичам ви много и благодаря за лоялността и подкрепата през всички години! Този запис е най-малкото, което мога да направя, за да се опитам да покажа признателността си за вашата отдаденост.“

Сред най-популярните песни, включени в новия албум са хитове като „Party in the USA“, „Plastic Hearts“ и „We Can’t Stop“, а кавър версиите са на „Heart of Glass“ на Blondie, „Like a Prayer“ на Мадона, „Jolene“ на Доли Партън и много други, пише RollingStone.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви